Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DODOL] Modem GSM murah!!!
assalamu'alaikum
nuwunsewu mas modod


***JUJUR LAN APA ANANE***
Nyong Dodolan Maning Keh Sadulur Es Teh

Modem Venus N218
Kondisi Barang :: 100 % Anyar Gress


Modem modem!!!!
Sapa sing pan tuku mudem murah tapi ora murahan???
Ya bener tuku modem sing kiye..
Modem Venus N218 HSDPA 7,2Mbps
langsung bae penampakane (Click to View)

Spesifikasi (Click to View)


Yuh gagian dituku mumpung durung entong Josss

Sedulur sing tertarik utawa pan takon-takon monggo comment atawa angger pengen fast respond monggo kontak 085640302043 Josss
monggo disambi tahu aci
salam pasaduluran ampunnnnnn

Reply
kye tmenan 7,2 mbps ? ana garansi hora ?
pabrikan ngendi ?
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
ya bos..
tergantung sinyal,,
modem kuwe emang Up to 7,2 Mbps (neng gambare kan juga ana)
garansine 10 bulan bos Josss
Reply
owwhh. kye mung takon2 tok ora papa ? hehe
kwe wis ana sopwer gawanane um ? kaya bgitu dilebokna lngsung metu autoran ngonong ?

suwun lho wis gelem mbales Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
ora papa um
monggo takon bae eben penjelasane tentang modem kiye makin detail Josss
sekalian nggo referensi sing maca trit kiye..
iyya bener nemen um modem kiye zero CD, alias plug n play, tinggal colok ngko nginstall dewek..

nyong sing matur nuwun um wis gelem komeng neng trik kiye Es Teh
Reply
nyong luwih-luwih matur nuwun
kowen-kowen pada akrab nang kene Nyengir

kuwe ndekene ente lank??bisane didol??
road to
6666th
Reply
okeh um ibnu Josss

kiye barang dagangan mas..
nyong tah nganggone semar owh Ngikik maning
Reply

ora gelem sing mau kang...
aku lagi ngenteni tok barang teka...
VT-18n 200rb...Klepon
.
.

this is my signature
.
.


Reply
hihi Xixi
bagus ohh um adong wis olih sing murah Xixi

mbokan pan ganti ya kiye nyong nyediakna alternatif Josss
Reply
Lah ...
HSPDA yah ...
kudune GSM yhak?
saiiank e sinyal 3G e three rung tekan tegal
ngosek

VT-18n 200rb?
kayang apa kuek?
Mikir
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)