Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DODOL] Sepatu Macbeth
assalamu'alaikum
nuwunsewu mas modod


***JUJUR LAN APA ANANE***
Nyong Dodolan Maning Keh Sadulur Es Teh

Sepatu MACBETH
Kondisi Barang :: 100 % Anyar Gress


Monggo sadulur sing seneng tampil trendy, dipilih kyeh apik-apik sepatune Es Teh
kyeh penampakane sedulur::

macbeth 1 (Click to View)


macbeth 2 (Click to View)


macbeth 3 (Click to View)


macbeth 4 (Click to View)






Sedulur sing tertarik monggo comment atawa angger pengen fast respond monggo kontak 085640302043 Josss
monggo disambi tahu aci
salam pasaduluran ampunnnnnn

monggo mbokan pan daganganku sing liyane (Click to View)
Reply
nomere oh pira???momer sepatune...
road to
6666th
Reply
oiya makasih um wes mampir Josss
ukuran sing tersedia 39/40 sampai dengan 43 um
monggo di pesenEs Teh
Reply
modele di akehi maning kang, jare ana sing luih larang? di post bae rega ne dewek dewek ngonong Nyengir
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
kiye postinge aku sepostingan sing satu harga um..
kae neng ngisor trit kan ana sing liyane Es Teh
iyya sing larang aja dokon neng kene disit lah mbokan pada wedi tuku Nyengir
ngko adong sing murah wis payu, nembe jalan.. teknik marketing um Josss
hehehehe
Reply
kye sing 190 semodel tok kang? mbokan ana macbeth brighton kw apik sung Es Teh
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
wah iyya john Josss
brighton emang joss, sory laka stocke Es Teh anane fillmore..
monggo dileng sing liyane sit Nyengir
Reply
Sing pada seneng maen futsal

SEPATU FUTSAL NENG KENE KYEH
Reply
wah fillmore aku wis ndue 2 kang hehe

mbokan brighton ana kang di post yak, karo model model sing liane
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
iyya insyallah bos PISS
kalem bae update terus Josss
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)