Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DODOL] Sepatu VANS
Thumbs Up 
assalamu'alaikum
nuwunsewu mas modod


***JUJUR LAN APA ANANE***
Nyong Dodolan Maning Keh Sadulur Es Teh

Sepatu VANS
Kondisi Barang :: 100 % Anyar Gress


Monggo sadulur sing seneng tampil trendy, dipilih kyeh apik-apik sepatune Es Teh
kyeh penampakane sedulur::







Sedulur sing tertarik monggo comment atawa angger pengen fast respond monggo kontak 085640302043 Josss
monggo disambi tahu aci
salam pasaduluran ampunnnnnn

Reply
ukurane pira anjog pira kyeh um? Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
oiya makasih um auzhee wes mampir
ukuran sing tersedia 39/40 sampai dengan 43 um
monggo di pesenEs Teh
Reply
ana outlete apa call to buy kiye?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
sementara masih by online um Josss
Reply
wahh
yawis.. takon sit..
kena nggo tawak2na kancane wis... Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
oke um auzhee Es Teh
monggo ditawakna, adong ana sing cocok bisa kontak nyong Josss
Reply
Sing pada sneng maen futsal

SEPATU FUTSAL NENG KENE KYEH
Reply
um, nuwun sewu pan takon. .adong sepatu DC apa CIRCA ana ora? makasih Es Teh
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
ana masbro Josss
sing DC KW 1 regane 160 IDR *exclude shiping cost


sing Circa rada larang um Xixi
260.000 nganti 275.000 Xixi
mbokan tertarik ngko gambare tak gered mene Josss

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)