Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[KLOTER 2] Jam LED Soccer Series (37 ewu)
kyeh sedulur,,
setelah sukses trit dodolan sedurunge Es Teh
Quote:- [READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (4 ewu)

- [Kloter 2] ALARM ANTI MALING PINTU / JENDELA (7 ewu) & JAM GELANG ION KESEHATAN ( 8 ewu)

kyeh aku pan sedikit menawarkan Jam LED 'Soccer Series'

penampakane

[Image: 5707757800_4a4ccc71df_m.jpg]

mbokan ana sing tertarik pengin titip ya olih, soale kbetulan aku pan pesen siji maning wingi ana kanca titip sing Model Madrid.

regan Asline 45 ribu (45 ewu) cuma dong tuku minimal 3 biji menduwur bisa dadi 37 ribu saja ( 35 ewu )

sing LED POLOS regane 35 ribu

ana macam2 klub, antara lain :
Real Madrid, AC Milan , Inter Milan , Arsenal , Liverpool, Manchester United, Chelsea, Barcelona

bisa pilih

kyeh penampakane Fantastic

[Image: 5707240831_d5f4cde500.jpg]

NB: Tanpa BOX ya kang,,
(soale regane dong nganggo BOX sejen maning) Ngikik maning

(ongkire ditanggung bersama ya ben irit: 3 ribu / orang)

sing pengin pesen seperti biasa
Prosedur Pemesanan & Pembayaran:



kyeh TESTIMONI sing wis tuku

Quote:
(04-06-2011, 12:35 PM)auzhee- Wrote:
Josss Josss
barange wis tak jukut lg mbengi, mulus mantep, bisa murub Girang nemen


um Kairo emang recommended seller Josss



KLOTER 1

Quote:[Image: 5796169776_d31da2c06b_z.jpg]


KLOTER 2 dibuka !! Josss
Quote:sekitar 5 orang saja bae
1. vinita_chandani "MU" Beres Jon!
2. Cantiq.sweet "POLOS hitam (adidas) " Beres Jon!
3.
4.

ket Beres Jon! = LUNAS

suwun ya,,



PESAN SPONSOR
Es Teh
Klik di sini !!
[Image: 6150058177_20fd9e47c8.jpg]
Reply
jam sing couple ana ora yah (sing kembar lho nggo tayok Ngikik maning ) ....
lagi golet tapi sing murah juga Ngikik

tapi kue sing werna putih apik ish ...
sing jam ngarepe putih langka mas kabeh lho ?
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
nyong pesen siji oh.....
manchester united ya vist...... Josss
road to
6666th
Reply
apik yah,,sing gambare lambange band kotak laka um?..d0ng ana aq siji ow,aq ura seneng bola si yah...
mustaffa,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2011.
Reply
#5
nyong pesen owh
sing arsenal..

tapi nyong neng jogja pimen..
35 transfer kayong wagu
Ngikik maning

utang ndisit oleh??
saya suka siomay
Reply
Nyong pesen loro um. sing polos baen. bayare kudu kapan kiye??
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
sing polos apik... tapi laka duit... sing 5 jam be urung dijukut kaaaa....

mbokan ana sing lucu2 murah meriah nyong gelem...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
#8
juve ana apa ora um ? ? tapi aq ora tau go jam pmen ? Ngukuri batuk
Reply
Nggo dulur kabeh....aq wis weruh barang ka um, barange joss nemen sung....
Perlu Dana Cepat?? Jaminan BPKB Motor/Mobil, Bunga MULAI 0%, Data Kami Jemput. Info Lengkap Hub: Wiky - 0857 4042 4700......1,5 jam langsung cair!!!
Reply
kie KW toh om?? jam LED ganing murah nemen... Bingung Kyeh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)