Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[yuh JOIN] Iwan Fals Lovers TCC
Thumbs Up 
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


MerdekaOi Bersatulah!!!!Merdeka

IWAN FALS LOVERS (Click to View)

yaa nang kene kyeh
sadulur kabeh sing seneng lan mengidolakan iwan fals yuh absen ndipit neng kene
mbokan ana info tentang iwan fals utawa link download lagune ya monggo di share neng kene PISS
monggo Es Teh


mohon bantuane ya sadulur PISS
syukur-syukur aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)