Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aku dadi bocah koh males nemen
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


pan curhat keh sedulur
critane aku dadi mahasiswa
ya masalahe ndean pada karo ente-ente..
aku duwe penyakit menahun sing arane MALES
mbokan sadulur duwe tips n trik ben penyakit kuwe ilang share nang kene yaa PISS
mbokan ana tempat pengobatan alternatif sing bisa ngobati ya kirim neng kene alamate Medang


mohon bantuane ya sadulur PISS
syukur-syukur aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn
Reply
Lightbulb 
Wah probleme pada karo aku ..
Ya ngene um, balik maring niate um elank, niate kan pan sinau dadi ya kudu semangat Es Teh yen megin males eling karo wong tuane um Elank oh, wis mbayar larang2 masa pan males2an .. Um Elank ora wedi wong tuane kecewa? Ora kan? Kaya kwe bisa dadi penyemangat .. Yen krasa megin rada males, eling karo Gusti Allah .. Nuntut Ilmu kwe Wajib nggo lanang utawa wadon .. Apa maning yen dewek lg sinau, iwak2 nang laut kwe ndongakna dewek yen dewek ya niat nggo sinau Es Teh
Semoga masukane nyong bermanfaat nggo um Elank ya .. Semangat nggo sinau!! Josss
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
astaghfirullah..
iyya um ImaniMbe007 kayane aku kurang eling karo wong tuwa..
dasar bocah eling wong tuwa angger duite entong tok..
suwun ya um wis ngelingna :)

monggo Es Teh
Reply
Sip um .. Di usahakna ya Es Teh ben wong tuane bangga!
Sinaune um saiki kan nggo mempersiapna masa depanne um Elank .. Iya ora? Es Teh
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
okelah kalo bek bek bek..
semangat um!!!! Nyengir
Reply
Birulwalidain y um. ..?
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
siaaaap bos Es Teh
dadi anak kudu nyenengna wong tuwa :)
Reply
(17-11-2010, 10:10 PM)ariy Wrote: Birulwalidain y um. ..?
Kiye artine apa ya um? PISS
Klalen aku ..
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
(17-11-2010, 10:42 PM)ImaniMbe007 Wrote:
(17-11-2010, 10:10 PM)ariy Wrote: Birulwalidain y um. ..?
Kiye artine apa ya um? PISS
Klalen aku ..

manut gamen wong tuwa um. ..
Ora mung manut tok. ..
Kudu mbakti.
Josss
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
(17-11-2010, 10:42 PM)ImaniMbe007 Wrote:
(17-11-2010, 10:10 PM)ariy Wrote: Birulwalidain y um. ..?
Kiye artine apa ya um? PISS
Klalen aku ..

Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)