Wara-wara TCC: Pembatesan Emot alias Smilies
03-01-2011, 10:08 PM,
Pembatesan Emot alias Smilies
Kyeh pengumuman global nggo sedulur kabeh...
eben forum TCC ne aman tertib lancar tulung angger nggunakna emot sewajare yaks...

orakena selarik ana emot sing pada luwih sekang 3
alias maks emot selarik telung iji

tuladhanipun:

Jaran nlepong Jaran nlepong Jaran nlepong

angger ana sedulur sing esih kabongan wadulna bae ben para modod menertibkan cool

suwun

Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS