Wara-wara TCC: Trit Perkenalan berlaku seminggu!!
31-01-2010, 12:02 PM,
Trit Perkenalan berlaku seminggu!!
.:: Sugeng Rawuh neng TCC ::.
-----------------------------------------

Untuk menghindari nge-junk, trit perkenalan dibatasi sminggo tok
atawa wis mencapai max 3 halaman, pokoke sing ndisit endi kwe trit bisa langsung digembok.

bar kuwe digembok rapet2 ben ora dicolong n dipergunakan yang tidak sesuai...Ngguyu

seliyane kue, momod dan mimin berhak nggembok trit perkenalan jika isine ngruntahi tok walaupun masa hidupnya <1minggu?!
angger esih pengin mbales neng trit-e sing digembok ya tinggal ngmong bae neng mimin utawa momod ben dibuka ndisit...

cukup sekian....demikian harap maklum. :senyum:

matur suwun,



TCC Team


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS