Modode: ayiep_wawan, ibnu19, Poci
Sing kluyuran neng kene: 1 Wong
Forum neng 'Sastra'
  Forum Dopokan Postingan Postingan Terakhir
Buku
Nah kiye, mbokan ana resensi buku karo diskusine.
Modode : ayiep_wawan, ibnu19, Poci
3 19 [takon] Buku Apik
15-05-2011, 09:41 PM
Daning ilman
Cerpen
Bagi-bagi apa diskusi cerpen mene.
Modode : ayiep_wawan, ibnu19, Poci
2 16 Setan Vs Manusia
12-02-2012, 12:57 PM
Daning faiss_cute
Novel
kiyeh nggo cerita-cerita sing rada dawa.
Modode : ayiep_wawan, ibnu19, Poci
3 46 Negara Kelima & Rahasia M...
26-05-2010, 02:20 PM
Daning ddddnL
Pantun
Nah kiye sing senenge mantun.
Modode : ayiep_wawan, ibnu19, Poci
2 90 Pantun Tegalan (Ben Mikir...
14-06-2011, 03:04 AM
Daning rakwid
Puisi
Sing seneng puisi bisa ndopok neng kene.
Modode : ayiep_wawan, ibnu19, Poci
28 211 PERMPUAN DALAM PASUNG
04-06-2011, 11:47 AM
Daning Cantiq.sweet
Tulisan
Sing seneng nulis artikel, mbuh ning blog, koran, majalah, atau liyane.
Modode : ayiep_wawan, ibnu19, Poci
17 160 BERTANYALAH!!!!!!!!!!!!!!...
02-07-2011, 04:51 AM
Daning wadukepor

Sastra
Dopokan / Tukang Ndopoke Balesan Tampilan Retinge Posting Terakhir [Mengingsor-menduwur]
Pengumuman forum
    Pembatesan Emot alias Smilies - - - 03-01-2011, 10:08 PM
Ngapurane, tapi saiki laka dopokan neng forum kiye sing pada karo tanggal lan waktu sing di maksudna.


  Postingan anyar
  Dopokan laris (anyar)
  Dopokan laris (laka sing anyar)
  Laka postingan anyar
  Ana postingane ente
  Dopokane digembok

Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS