Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hukuman nggo pejabat sing nglanggar perlantas
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


lagi mlaku mlaku neng kantor dewan perwakilan rakyat republik mimpi
ehh ora sengaja aku weruh mobil pejabat sing mbuh sengaja apa ora nglanggar peraturan lalulintas
kyeh gambare (Click to View)
neng kene aku nemu cara penindakan pelanggar lalu lintas sing anyar,
angger biasane ana sing nglanggar peraturan kan ditilang utawa di gembok mobile
kaya kiye contohe PISS (Click to View)
tapi nang kene ana cara luwih ampuh sing dinggo polise nggo nggawe jera pelanggar peraturan..
pengen ngerti kaya ngapa hukumane??

semoga angger hukumane kaya kiye para pelanggar peraturan dadi jera qeqeqe
hukuman kaya kiye kayong patut dicontoh kepolisian republik kita yaa PISS

PISS
monggo aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn
Reply
hiiihiiii apik kweh......gadine pnjarane ra sesek
cool nemen
beauty of java,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Nov 2010.
Reply
hahaha
iyya bener..
gantung sak pemilik mobile sisan qeqeqe
Reply
biaya nggantunge kelarangen oh
road to
6666th
Reply
sing penting jera um Nyengir
kadang segala butuh biaya qeqeqe
Reply
Wez ow. ..
Diterapna. .. Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
ngomonge aja maring aku owh kang qeqeqe
juh ngomong maring POLRI PISS
Reply
Yen ngomong pengin di Rambo
Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
ampun bos ampunnnnnn
hahahhaha
tembak gantian ohh qeqeqe
Reply
izh kw2e sing mobil B 51 bener oooh
kan mandege mburine tanda S dicoret Ngikik maning girang
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)