Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JAKCLOTH (Pameran Distro Terbesar neng Jakarta)
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


Kanggo sadulur TCC kabeh sing berdomisili neng daerah JABODETABEK,
kyeh ana info sing lumayan nggo sadulir kabeh,
sadulur sing pada seneng fashion, sing pada pengen keren lan terutama sing pada pengen olih SANDANG MURAH kualitas oke, monggo sadulur kebeh teka neng JAKCLOTH Jakarta Clothing Expo, JAKCLOTH kuwe kaya pesta fashion neng kene,
atusan distro melu join neng acara kiye sadulur, pokoke rega miring. mbokan sadulur pan tuku kaos, jaket, celana, boxer, topi, dompet pa bae wis sing ana hubungane karo sandangan, neng kene ana wa, nganti bingung milihe qeqeqe
acarane ora mung dodolan klambi, akeh acara liyane maning kaya panggung musik, competition, pokokke akeh wis, kyeh luwih jelase::
Es Teh

waktu lan tempat pelaksanaan Josss (Click to View)
PISS
mbokan posting kiye manfaat monggo::
[Image: 150348_1492275902402_1099152656_31149418_7413259_n.jpg]
di klik sing wujude kaya kiye (neng pojok kanan ngisor trit)
ditunggu sumbangan Klepon aja di balang Balang Sendal yaa Nyengir
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn

duh....klambine cah enom kabeh ya???isine skater/bmx/freestyle tok?
regane miring temenan??aja-aja plang-e tok sing dimiringna....
road to
6666th
miring temenan um..
kiye even tahunan :)
tahun wingi aku blanja Nyengir
tahun kiye ora olih ketinggalan qeqeqe
wah makasih inpone um... siap2 mangkat aahhh... cool nemencool nemen
oke um tanyu,,
aja kelalen klik suwun karo nein Klepon owh qeqeqe
hehehe
ng kana ana kaos galgil apa ora? arip
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
aaaa band e apik apik sayang klambine kurang akeh. aku pingin mono tapi lagi ujian gyeh merkabak
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
(26-11-2010, 02:34 PM)ayiep_wawan Wrote: ng kana ana kaos galgil apa ora? arip

kalem um Nyengir
ndonga owh..
angger skala kaos galgil wis gede ngko ndaftar bae melu JAKCLOTH PISS

(26-11-2010, 03:23 PM)ajie Wrote: aaaa band e apik apik sayang klambine kurang akeh. aku pingin mono tapi lagi ujian gyeh merkabak

haduh ya uwis utamakan ujian kweh qeqeqe
aku be lagi UTS koh tapi nekat Nyengir
gari seminggu maning kyeh..
yuh ngerek ndipit ahh mbokan ana sing pan teka Nyengir
ngerek maning Nyengir
gari 5 dina PISS


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)