Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kancane aku diregani 700ewu
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


inyong pan curhat geh
critane aku nduwe kanca kuliah wadon
ya aku kenal uwis lumayan suwe ana 1,5 tahunan
menurute aku keh bocahe meneng, ndean tah alim juga
soale karo aku sing wis suwe kenal be sacuil omonge
crita intine kaya kiye,
aku lagi mlaku (waca :: jalan-jalan) karo bocah kuwe, ya biasa lah cuci mata neng emol
pas lagi mangan ehh bocahe kayong lara weteng, terus bocahe maring toilet
daripada bete ngenteni bocahe kuwe aku nyilih hapene, soale hapene apik nemen yen go dolanan kayong ora ngisin-ngisina
bosen dolanan aku sms kancane nganggo hape kuwe (maklum aku ora duwe pulsa) PISS
pas olih balesan sms saking kancane inyong kan ora sengaja inbox'e kebuka
sing nggawe inyong kaget keh ana sms kaya kiye saking nomer sing ora di kenal
sms kuwe sing gawe inyong kaget,
dih bocah meneng kaya kuwe daning neng inbox'e ana sms kaya kiye????
qra2 kuwe serius ora yah (moga-moga tah ora)
sing nggawe aku heran bisane sms kaya kuwe ora di busek sih
trus sing inyong bingung maning, inyong musti keprimeeeen???


mohon bantuane ya sadulur PISS
syukur-syukur aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn
bagi nocan ...
apa sekalian kopdar bae?
hahahaha...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
nocan apa kuwe??
aku takon kooh malah njaluk kopdaran qeqeqe
pimen keh wa enake???
kembali maning maring uwonge,
wong bijak ngomong: "dalam hati siapa yg tau?"
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
kaya kuwe yaa???
apike aku ikut campur apa ora kang??
Quote:menurute aku keh bocahe meneng, ndean tah alim juga
soale karo aku sing wis suwe kenal be sacuil omonge

sacuil omonge ora mesti alim um Ngikik maning kan ana pepatah meneng meneng njlemeti Ngikik maning

masalah serius ap orane sms kwe nyong ora bisa ngira2 coz wedine mbokat fitnah jon hehe

ning nt wani ya langsung takon maring bocae bae...

PISS
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
lah kuwe aku pan ngomong mbokan pimen ngonong..
sampe saiki tah aku esih biasa bae maen ora ngarti..
apike ngomong ora yaa???
bisane ora takon bocahe langsung sih? donge tah takon langsung maring bocahe.

apike kowen takon langsung maring bocahe. ben jelas.
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
iz aja suuzan iz um
700ewu nggo apa disit ooh
mbokan wis pan transaksi adol hapene kuwe diregani 700ewu
Nyengir
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
(19-11-2010, 09:45 AM)tkid Wrote: bisane ora takon bocahe langsung sih? donge tah takon langsung maring bocahe.

apike kowen takon langsung maring bocahe. ben jelas.

owh kaya kue ya um..
aku pan takon kayong pimen ngonong..
dadine aku meneng bae..

(19-11-2010, 09:48 AM)auzhee Wrote: iz aja suuzan iz um
700ewu nggo apa disit ooh
mbokan wis pan transaksi adol hapene kuwe diregani 700ewu
Nyengir

iyya juga yah..
aku tah mung kaget bae kayong rada menjurus soale waa..
yawis prasangka baik bae..
moga ora kaya kuwe anane..
amiin..


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)