Posting Balesan 
 
Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koleksi Film Komedi Warkop DKI
13-04-2010, 07:06 AM
Posting: #1
Koleksi Film Komedi Warkop DKI
jakwir2 mesti pada ngerti beleh film2 sing bintang pileme Dono Kasino Indro... sing mbiyen seringe diputer neng tanggapan Pidio mbuh Layar Tancep Ngguyu

pilem paling lucu angger ditonton nganti seprene mbuapa.. Guling-Guling pilem2 e DKI kye kudune dikoleksi mbokan ngko wis pada ilang.. seangkatan karo pileme Suzzana Nutupi Rai

yuh len ana pirang judul pilem warkop DKI yah?? tulung len dilist pileme (aja sing serial).

dong sing ngertine nyonk:
- Maju Kena Mundur Kena
- Godain Kita Dong
- Setan Kredit

klalen kabeh... Ngukuri batuk liyane apa maning yah?

nyonk pengin ngoleksi kuwe kabeh pileme sung ana sing ngerti ora luruhe neng ndi yah Ngukuri batuk
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
[+] 1 user says Thank You to Barrezta for this post
14-04-2010, 01:11 PM (Postingan kiye terakhir diubah : 14-04-2010 01:13 PM daning kauleea. Edit Reason: N/A)
Posting: #2
RE: Koleksi Film Komedi Warkop DKI
sebenere wez ana lengkap keh neng idws,,

kyeh link -e

http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=21574

ning ra salah ana 34 film,, Josss
Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
[+] 1 user says Thank You to kauleea for this post
14-04-2010, 01:16 PM
Posting: #3
RE: Koleksi Film Komedi Warkop DKI
wedan. nyong habi nemen nonton pilem dono
apamaning sing adegan ebcak/jep/motor njebur sawahhh/gombangan
sayange pilm dono mesti ana adegan nang pantai e Ngukuri batuk

tapi bisa ne ngomonge film dono ya? ora film kasino apa film boqir?
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."

Dolan maring website pengguna kiye Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
14-04-2010, 05:41 PM
Posting: #4
RE: Koleksi Film Komedi Warkop DKI
wah suwun kaulee

iya kweh mesti terkenale pilem Dono...
kasino kari indro direplace neng dono Ngikik maning

nyonk sing seneng pas becak jalane miring2 Guling-Guling kayane sing dadi tukang becak pas kuwe boneng Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
14-04-2010, 05:55 PM
Posting: #5
RE: Koleksi Film Komedi Warkop DKI
angger sing paling kocak tah adong ana wong picek trus gnalangi dalan ya um bares... hahahahahahhh girang
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."

Dolan maring website pengguna kiye Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
14-04-2010, 06:07 PM
Posting: #6
RE: Koleksi Film Komedi Warkop DKI
wakakakakak Guling-Guling iya kweh...

nyonk penggemar pilem lucu, angger ndeleng pilem dono mesti ngakak nganti ngruwiceh Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
14-04-2010, 07:39 PM
Posting: #7
RE: Koleksi Film Komedi Warkop DKI
Guling-Guling

a

Guling-Guling

dong eling film2 dono kasino indro, pengine gembuyu terus Ngguyu

tapi kayong melasi kasino karo dono, meninggal di usia yg tak terlalu tua,
bang indro sendirian sekarang Nangis
"Jadilah Role-Model yang baik untuk adik, anak, dan lingkungan sekitar."

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
14-04-2010, 08:58 PM
Posting: #8
RE: Koleksi Film Komedi Warkop DKI
he,,@Barrezta pada2,,, Josss

sempet kepengin koleksi tapi,,,mbuh ora sida2,, Ngukuri batuk
Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
14-04-2010, 10:44 PM
Posting: #9
RE: Koleksi Film Komedi Warkop DKI
kumpulna oh lee ngko donk neng tegal nyonk njaluk yak Nyengir

iya kae dono karo kasino neng kana lagi meneng2an yah kurang siji maning sih personile..
apa lagi gluwean karo malekat? Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
15-04-2010, 12:32 AM
Posting: #10
RE: Koleksi Film Komedi Warkop DKI
kiye kang barrez ana maning link nggo ndowload..

Koleksi fim warkop DKI

apa ora mantep...
download sing akeh ya kang, ngko nyong njaluk..

Xixi
Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
[+] 1 user says Thank You to ija_inad for this post
Posting Balesan 


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS