Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kupat Glabed: Kupat Terenak Sedunia
Sedulur... wes tak deleng nang indeks. durung ana sing posting kiye. tapi kupat blengong ana. Wes tau nyicipi kupat Glabed sing nang ngarep stasiun Tegal? tepate nang pas nang ngarep taman poci. arane Um Toni ning ora salah.

Kupate kuwe wes berdiri sejak 15 tahun yang lalu. kuwe tak takoni mbiyen jare mangkale ng pasar manuk ng lapangan PJKA. trus ampe duwe warung sing permanen.



Kuahe ya Allah. Ngglabedddddddddddddddddddddddddddd nemen (full hurup D). apamaning sate bukure. Kuahe sate bukure brasa kita renang ng jerone laut bareng bukurrr. slurppppp slurpppppppp...


Yakin kiye asli cita rasa nusantara Tegal. Buka sore ampe tengah malamm. Pokoke rasane kaya menemukan cinta sejati Nyengir



Ps: awas! penderita maag akut dilarang makan banyak santan

bonus:
fotone cueng lagi santap sehat:

"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
#2
ader glabed durung ana???

ajib maning memang panganan kiye ning tegal ah... saliyane ning kono, ana info ning nggon liyane??
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
sebelah ndi sih om??
sing nang samping e lapangan PJKA o0 brati??apa sing nang jejere UPS??
ak pengen jajal o0wh,,tulung dimein tepat e nang ndi...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
(25-03-2010, 05:54 PM)akhdaafif Wrote: ader glabed durung ana???

ajib maning memang panganan kiye ning tegal ah... saliyane ning kono, ana info ning nggon liyane??

durung ana kayane. nembe ana kupat bongkok apa yah?
sedurunge nyoba liyane nyoba kye dhisit kang... mangtab bro soale
(25-03-2010, 06:09 PM)JedoL Wrote: sebelah ndi sih om??
sing nang samping e lapangan PJKA o0 brati??apa sing nang jejere UPS??
ak pengen jajal o0wh,,tulung dimein tepat e nang ndi...

sing nang jejere taman poci ummmmmmmmmmmmmmm. nt metu sing stasiun lurus bae sekitar 50 langkah. nengok kiri. persis nang kidule poci ne. dudu sing manjing lapangannnnnn, dudu sing manjing pasarrrrrrr

Btw. nt penghuni GOR wisanggeni ya?wakakakakakakakk. lama tak jumpa. met kenal lage temen seperjuangan! Ngguyu
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
enak maning kupat glabed tambah blengong.....maknyusssss......
Ngelih dadi pengin nyacak
Es Teh
Es Teh
Es Teh
Es Teh
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
#7
iya kuwe....
nyong senneng ari ngupat neng kono...

ndisit dijak sahang owh...
tapi ya jebule enak...
ya kaya kuwe lah
JOSS
JosssJosssJosss
saya suka siomay
#8
Nyong seneng nemen garo kupat glabed.. Mengko dijajal ah..
Um banot dang reply aja dawa2 ya kena owh.. lempengan baen...
Boros tempat.. Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
weq???kiye budi sapa jon??
daning ngarti nyong??/

woke,,matur nyuwun umm,,,ngko tak jajal ahh,,, Mangan
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
um toni yaa?????? yuuuhh oh muktamar ng um toni bae NyengirNyengir
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)