Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
panduan go piyikan...
#1
welkom nggo kabeh sing mbene join neng TCC...
kiye sing kudu njenengan pada lakukna neng kene...

sing pertama kuwe nggawe dopokan (bhasa forume thread) neng perkenalan..
nah ben bisa nggawe njenengan2 buka link kiye ndisit
http://tegalcyber.org/perkenalan-f-4.html

bar kuwe keloro,,,
klik gambar sing tak abangi...
[Image: 2nqvcco.jpg]

nah bar kaya kuwe ngko metu kaya kiye owh
[Image: 2v7tkif.jpg]


wis owh disi...
bar kuwe ari wis siap kari klik tombol post thread
[Image: 2wqs8c4.jpg]

ari pan reply utawa mbales...
kari klik mbales..
neng ora kari maring ngisor dewek
ngko ana box sing kari diisi...
bar kuwe klik "post reply"

gamapang oya....
monggoh di jajal

JosssJosssJosss
saya suka siomay
#2
panduan kiye,,,
bisa dinggo nggo gawe dopokan neng tempat liyane...

ari esih ragu2,,,
mlebu neng bagian latian posting
neng kene
http://tegalcyber.org/latihan-posting-f-76.html

wokeh....
Es TehEs TehEs Teh
saya suka siomay


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)