Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pendaftaran Kanggo JJS Season 2 [G*R*A*T*I*S]
Photo 
Assallamualaikum wr wb Ngacir


Kyeh sedurunge juga ues gawe trit nggo mbahas sing gawe um ayiep
==> http://tegalcyber.org/jjs-guci-season-2-t-7795.html cool nemen

[Image: rbce2f.jpg]

lha kiye mau nang dishub juga bahas masalah JJS

Acarane ajeg

Dina : Sabtu - Minggu
Tanggal : 23 - 24 April 2011

Lah kue ues di sepakati dengan hasil rembugan nang dishub mau ...

Ues rampung Survey lan bisa di dleng nang

==> http://tegalcyber.org/hasil-survey-jjs-d...-8011.html Nyate ndisit

Informasi JJS 2 Guci Wrote:Engko juga mangkate di bagi 2 : Es Teh

1. Mangkat esuk
Mangkate esuk jam 8 ya kiye sing bisa mangkat esuk engko bareng bareng karo TCC rame rame

2 Mangkat awan
Mangkat awan kiye sing bagi cah sekolah ... bisa bareng karo aku lan um ibnu

tempat kumpul:

1. domisili kota tegal,kabupaten tegal bagian utara (suradadi,warurejo,kramat,tarub,dukuhturi,talang,adiwrna) bisa ngumpul nang kios galgil

2. domisili slawi,kabupaten bagian selatan bisa ngumpul nang SPBU Pendawa (dari tegal,berarti sebelah kiri/timur jalan)

Nambahi :

sing pan transfer:
lewat BRI simpedes,,
1368 01 000406 53 8
A.N. Annisa Ayu Yunita

lewat rekening Mandiri
no rek 136 000 769 183 2
a. n. Annisa Ayu Yunita
konfirmasi sms maring 085842079393 ( ayunii )
format sms:
JJS2 (space) ID TCC (space) BRI/MANDIRI (space) no rekening atau nama pemilik rekening (space) nominal


adong pan bayar langsung kari titipna nang kios galgil, kari ngomong go JJS2 terus nyebut ID
selambat lambate seminggu sedurunge hari H ya om lan tante kabeh

Terus

-minimal gawa duit go bayar mlebu guci Rp. 10.000,- (pas JJS 1 kan ora bayar mlebu gucine,tp jarene dosa,ya saiki digawe mbayar bae oh , itung2 nyumbang PAD )

-sing bisa mbayar luwih/nyumbang ya monggo,sangat diterima lah pokoke, ra sah ngarep-arep gratisan, swadaya (dari kita untuk kita)

- mangan e dewek - dewek kecuali pas bakar bodin ato bakar apa yha

Lah gari wong wonge sing pan melu JJS Guci Season 2 sapa baen yuh monggoh Salam sayang

di wein keterangan sing pasti yhak
ampunnnnnn

Nyate ndisit

List Wong Sing Siap Melu JJS 2 Maring Guci (ues pasti) Wrote:1. Man Sukrad (mangkat sore , ana motor , sekang galgil)
2. Elank (mangkat esuk , ana motor , sekang slawi)
3. ayiep_wawan (mangkat esuk, motor durung pasti , sekang galgil)
4. Ibnu (mangkat awan, motor ana , sekang galgil)
5. Mas Indra (mangkat awan , motor ana)
6. Muhammad Apip (mangkat awan , mbonceng mas indra)
7. animcuwiru (mangkat esuk , ana motor, sekang slawi)
8. Iqbal (mangkat awan , ana motor , sekang galgil)
9. Akhdaafif (mangkat esuk , ana motor)
10. Devicaholic
11. cahcupu (mangkat bengi , ana motor)
12. asad-yy (mangkat awan , mbonceng , sekang galgil )
13. Ayunii (mangkat esuk, ana motor , sekang galgil )
14. Okky_hatake
15. Pro_T_Lon

Sing iuran JJS Wrote:1. ayiep_wawan
2. asad-yy
Yuoh sing liane ben tambah Josss

Laporan Wrote:FYI, Ongkos vila wis dibiayai daning kas TCC..
dadi sedulur kabeh aja watir.. gari sangu duit nggo tuku tiket mlebune baen..
Anane sing pan tetep nyumbang / kontribusi ya alhamdulillah nggo ngiseni kas maning..
Yuh ah... rong ndina maning..

Quote:-Bagi sampean sing pengen melu sing nganggo motor ... kudu gawa perlengkapanne SIM , STNK , Helm SNI ajha mung nggo tutupan batok tok Ngikik
-Acaranne kiyeh :
1. Silaturahmi
2. Perkenalan (bisa ketemu momod mimin anjog sutimine Girang nemen)
3. Acarane gawe dwek pas hari H ne
NB : enyong cuma dikongkon gawe tread, acara dari mulai persiapan sampe bubar kwe dikerjakna bareng2 Josss
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
wa'alaykumsalam wr wrb

semoga nyong bisa balik Amin insyallah nyong melu um Josss

dong sida melu berarti nyong start sekang slawi sing esuk Josss
Enyong dietung, tak paksakna teka.
Niate mangkat esuk nggawa mtr dwk sing galgil, tapi enyong disambat jakwir pan lamaran berarti mengko enyong melu sore. Yen ora nyandak sore ya nyusul bengine
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
um sukrad pan melu start dari mana n sing awan apa esuk Salam sayang yg jelas sekalian biar gampang ndatanya um Josss
yuoh ........... sing daptar sing daptar ...... monggoh Josss

ajha klalen iuranne Xixi
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
iurane sapiranan um?trus d kumpulenani nang sapa?
jadilah orang yang benar....
Sori dina kye yanu sibuk, nembe sempet OL.. ampunnnnnn

tolong absen'e sg pada ya, formate :
melu esuk apa sore, ana motor apa ora, terus melu kumpul ng kios galgil apa ng SPBU pendawa,

enyong :
melu esuk, motor durung pasti, kumpul ng galgil Josss
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
eh kurang ngarti deng um Xixi
tapi jare
Quote:-minimal gawa duit go bayar mlebu guci Rp. 10.000,- (pas JJS 1 kan ora bayar mlebu gucine,tp jarene dosa,ya saiki digawe mbayar bae oh , itung2 nyumbang PAD )

-sing bisa mbayar luwih/nyumbang ya monggo,sangat diterima lah pokoke, ra sah ngarep-arep gratisan, swadaya (dari kita untuk kita)
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Go TS tolong sing wis absen di index ya, didalah ng postingan pertamane nt Josss sesuai forma ya Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Aku wes nang trit e ak Girang nemen
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)