Posting Balesan 
 
Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
27-04-2010, 11:33 PM
Posting: #21
RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
iya sung, nyong be tau meak tai ng yos sudarso..
tp ya kudune persegal menang dong maen ng kono, soale pemaine kan mestine wis apal bagian mbang ndi sing ana jeglongane, sing akeh watune lan jebakan2 liyane, pemain musuhkan ora ngerti.. Xixi

markase persegal nyong ora tau weruh, dong stadione tah Stadion Yos Sudarso. dong Persekat nyong tau weruh markase, seka dalan II, 407 ngidul terus sampe sedurung dampar sepur, dong seka arah tegal sebelah tengen dalan, ana umah sing ngarepe ana plang tulisane Persatuan Sepakbola Kab. Tegal (Persekat), stadione Tri Sanja, Slawi..
Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
28-04-2010, 12:14 AM
Posting: #22
RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
Guling-Guling bisa kena ranjau darat keh qeqeqe
lagi kae weruh latiane persegal pas esi skola, latiane mung skedar pemanasan tok, trus maen.Ora kaya nang tipi tipi ana teknike,taktik karo liane.
Ning lap yos sudarso arep dipugar kaya GBK bisa ora y ? Trus samudra digabung sisan
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
28-04-2010, 03:30 AM
Posting: #23
RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
angger pan hebat kan kudu sering latian, nah ben latian e enak kuwe tempat latian e diperbaiki, stuju ora kang?Es Teh
gilang onta

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
28-04-2010, 05:14 AM
Posting: #24
RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
angger klub2 keren dunia markas latiane baen lengkap+mewah kaya vinovo ndekene Juventus lan milanello ndekene Milan?
kuwe letake ya neng tempat sing adoh skang pemukiman/kebisingan, dadine latiane pemain kuwe bisa fokus lan leluasa, angger neng Tegal kuwe apike neng daerah Guci kwe nggo kamp latian..

asline ya esih akeh tempat2 neng pegunungan sing urus dirambah, coba angger niat mestine ya bisa Ngikik
oya terus rata2 ning Indonesia kuwe bal2an dudu profesi resmi/inti dadi ya mugane ora profesional Ngikik
akeh sing ska TNI/polisi, trus guru olahraga dll Ngguyu
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
28-04-2010, 01:20 PM
Posting: #25
RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
tapi y kuwe.. maning2 kebentur dana, wis lapangane bergelombang lan akeh jeglongan, stadion yos sudarso durung dilengkapi pager pemisah antara lapangan karo tempat penonton. kuwe sing dadi alesan ningapa ora layak go nggelar laga Divisi III sekalipun..

kudune y pancen aja ngandelna pemda terusNyerah

akhire y Medang karo ngenteni dermawan baik hati lan pihak swasta sing gelem ngguwang duite go mbangun sepakbola tegal..
Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
28-04-2010, 04:30 PM
Posting: #26
RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
jaman saiki langka sing gelem ngguwang duit lah,
dong pan olih sponsor ya, penguruse kudu pinter2 nggawe proposal,
bisa yakinna sponsor duite ora bakal ilang, tapi bisa dadi investasi...
"Jadilah Role-Model yang baik untuk adik, anak, dan lingkungan sekitar."

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
28-04-2010, 05:14 PM
Posting: #27
RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
Sponsore ya moh mohan lah, laka prestasine,apa maning terkenal. Klub gede nang indonesia be angel golet sponsor apa maning persegal ,ning ndleng pemrentah tegal ya kayong blih serius.
apa kudune mbangun tim bal maning ?
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
28-04-2010, 06:49 PM
Posting: #28
RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
iya kuwe...
nang yos sudarso akeh ranjau darate...
saben latihan fisik pas olahraga nang SMA kan mlayu muteri lapangan ping pitu likur
saben nang daerah sing ana suket-sukete isine ranjau....Guling-Guling

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
28-04-2010, 07:07 PM
Posting: #29
RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
Brati emang apes ya um Guling-Guling
tapi nyong lagi jamane SMA ,nang yos ra tau kna ranjau darat kweh . .
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
03-05-2010, 04:46 PM
Posting: #30
Tongue RE: Persegal - Persekat Kebanggaan Kita?
wah,iya yah,kudune awit sing ecek2 dsit kaya gawe perkumpulan sepak bola ngonong..... ket mbiyen y neng uteke aq wes ana pkiran pgen gawe klub sepak bola swasta neng tegal (tapi inyong esi kuliah lan drung kerja,dongakna baen yak PISS)

-nama klub'e kue "persepotji fc",kota tegal kan identik karo tehpocigulabatuneMedang,dadi aq terinspirasi saka kono n tak jamin ora nana bakal sing ngembaricool nemen

-nama suporter'e jakwir2 tekomania,hhe.....PISS

-nama stadione "Ki Gede Sebayu Stadium",letake ng daerah martoloyo kue.. kan tanahe amba,dong ora ya ngetan maning setitik,kan ana hutan bakau,trus konsep stadione macam "go green" ngonong lah,hhe...

kue kabeh impiane nyong kedepan,memang mesti katone kaya guyonan.. dadi wong emang kdu realistis,tapi kie dudu cuma mimpi,tapi impian....
dong pengen sepakbola tegal maju,kudu ana komitmen karo visi kedepan, masalah duit gampang lah diluruh,tapi golet wong sing komitmen kue sing angel.....

yuh! mule saiki dgawe seka sing cilik ndisit... Jare pan pada gawe TCC putsal klub?? hayuh owh!! Yuh dirembug saiki!!Nyate ndisit
"kecerdasan bukanlah segalanya...... yang terpenting adalah bagaimana dirimu bisa menghargai orang lain..... maka semua akan jadi lebih mudah....."
(karl fahrenheit)

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
Posting Balesan 


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS