Forume Wong Tegal lan Sekitare
Kenalan - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Kenalan (/showthread.php?tid=10065)

Pages: 1 2


Kenalan - makmoery - 16-01-2012

Asaalamu'alaikum.....
kenalan geh...wis suwe dadi angggota TCC tapi tembe kenalan,
ora papa oh ya...
"luwih apik telat daripada ora babar blas"
Nama : Ma'muri
Nickname : Makmoery
Alamat : Pepedan, Dukuhturi, Tegal
Aktivitas saat ini :
1. Kerja di SMK
2. Usaha Konter Pulsa
3. Tembe Kuliah
Samono bae wis yah....


RE: Kenalan - ayiep_wawan - 16-01-2012

Selamat datang omnyah sugeng rawuh


RE: Kenalan - Elank - 16-01-2012

sugeng rawuh om makmoery Josss


RE: Kenalan - makmoery - 16-01-2012

(16-01-2012, 08:48 AM)Elank Wrote: sugeng rawuh om makmoery Josss

miwon....sami mawon...
lam kenal juga...


RE: Kenalan - Barrezta - 17-01-2012

sugeng rawuh wa makmoery...ente sing nduwe Toko Buku Makmur? Ngikik


RE: Kenalan - ddddnL - 18-01-2012

welkam um, anggep bae umahe dewek Es Teh
Xixi


RE: Kenalan - makmoery - 18-01-2012

(17-01-2012, 11:57 PM)Barrezta Wrote: sugeng rawuh wa makmoery...ente sing nduwe Toko Buku Makmur? Ngikik

Hehee...bisa bae ente...
Nyong tembe usaha konter cilikan um.... istilahe angger nang TCC ya esih piyikan, hehehe...


RE: Kenalan - isma sofa - 18-01-2012

salam kenal makmoeri.....salaman

duwe konter pulsa neng ndi eeh??? sering bagi2 pulsane ya.....gretongan Ngikik


RE: Kenalan - faiss_cute - 18-01-2012

sugeng waruh nang tcc om, Nyengir


RE: Kenalan - isma sofa - 18-01-2012

salam kenal makmoeri......salaman
kontere neng ndi???sering2 beramal pulsa yak...Nyengir