Forume Wong Tegal lan Sekitare
[njaluk saran] - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: [njaluk saran] (/showthread.php?tid=10095)



[njaluk saran] - Elank - 17-01-2012

Assalamu'alaikum sedulur Josss

neng kene aku selaku anggota IST (Ikatan Siswa Tegal), pengen njaluk masukan sedulur TCC kabeh tentang ikon sing paling mengindikasikan Tegal (sing Tegal banget)

Critane kaya kiye, neng kampus pan diadakan Festival Budaya Nusantara antar Organda (Organisasi Daerah) alhamdulillah proposale IST lolos nggo partisipasi acara kuwe,


sing wis diusahakna:
- Replika Poci lan Cangkir
- Batik khas Tegal
- Replika keris lan tombak Ki Gede Sebayu
- Peta Kab. lan Kota Tegal
- Makanan: Lengko, Kupat Glabed, Kupat Bongkok, Olos, Tahu Aci, Tahu Plethok, Anthor
- Minuman: Teh Poci, Es Lontrong, Es Sagwan,


Quote:nah kira-kira menurut sampeyan apa keh sing TEGAL BANGET tapi durung ditampilna utawa disajikan neng stand TEGAL?

monggo ditunggu saran-sarane Es Teh


RE: [njaluk saran] - laksonoadi - 17-01-2012

Pilus,, ponggol,,
latopia,,

mbokan ngisore nyong pan nambahi

sukses nggo acarane Es Teh


RE: [njaluk saran] - ady - 17-01-2012

PONGGOL SETAN sih melu ora yah..? Mikir


RE: [njaluk saran] - Elank - 17-01-2012

(17-01-2012, 11:34 PM)laksonoadi Wrote: Pilus,, ponggol,,
latopia,,

mbokan ngisore nyong pan nambahi

sukses nggo acarane Es Teh
adong ponggol kayane bada bae nasi bungkus um..

oke pilus cocog nemen soale wong2 ngerti sekang Pati (Garuda)
latopia juga jos,,
amiin Amin semoga lancar
maturnuwun masukane um Josss


(17-01-2012, 11:37 PM)ady Wrote: PONGGOL SETAN sih melu ora yah..? Mikir
ponggol setan kangelan nggawane Nyengir sing kira2 bisa digawe dewek um Nyengir



RE: [njaluk saran] - asad-yy - 17-01-2012

Es Lontrong? Mikir tembe krungu...

Coba baen um Golang-Galing, Krupuk Antor, Geplak, Arisah. Es Teh


RE: [njaluk saran] - ayiep_wawan - 17-01-2012

Antor goreng wedi, tahu aci, kupat blengong, kupat bongkok, es sagwan , sate tegal walaupun wis akeh ng jakarta, daning panganan kabeh? qeqeqe
keseniane laka?


RE: [njaluk saran] - Elank - 18-01-2012

(17-01-2012, 11:51 PM)asad-yy Wrote: Es Lontrong? Mikir tembe krungu...

Coba baen um Golang-Galing, Krupuk Antor, Geplak, Arisah. Es Teh
Geplak karo Arisah Pict PLEASE Nyengir

(17-01-2012, 11:56 PM)ayiep_wawan Wrote: Antor goreng wedi, tahu aci, kupat blengong, kupat bongkok, es sagwan , sate tegal walaupun wis akeh ng jakarta, daning panganan kabeh? qeqeqe
keseniane laka?
ora kiye lagi mikiri Stand'e dipit, nggo perform kayane pan nari sing dadikna cerita ana topeng karo kuntulane...