Forume Wong Tegal lan Sekitare
kenalan - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: kenalan (/showthread.php?tid=10117)

Pages: 1 2 3


kenalan - Mufidz_yarrikk - 19-01-2012

assalamualikum,,
kenalan yaaa, ndah tambah kenal
namane aku mufidZ
alamate neng pacul, talang, tegal
saiki aku lagi kuliah,,

ws yaa kenalane ,,,Es Teh


RE: kenalan - mendoan_anget - 19-01-2012

walaikum salam

salaman lam kenal um... dibetah betah na nang kene yak... sharing sing manfaat...

kalem bae ,,, nang kene seduluran kabeh

girang


RE: kenalan - ayiep_wawan - 19-01-2012

sugeng rawuh selamat datang anake pak guru Nyengir


RE: kenalan - makmoery - 19-01-2012

Selamat datang.....
smoga betah nang kene...
sruput tuli um....Es Teh


RE: kenalan - Elank - 19-01-2012

slamat dataaaaang Muachhh


RE: kenalan - isma sofa - 19-01-2012

salam kenal mufidz......salaman


RE: kenalan - dudusapasapa - 20-01-2012

mba mas melu kenalan ya, q puput, q nembe pertama ng kene dadi grung ngarti apa2. slam kenalan go kabeh Nyengir



RE: kenalan - Bodin_godog - 20-01-2012

selamat datang sugeng rawuh
salam kenal Nyengir
wah,ana tambahan wong pacul Nyengir


RE: kenalan - Bodin_godog - 20-01-2012

eh,mba puput gawe thread kenalan dewek oh Nyengir


RE: kenalan - Trojan Horse - 20-01-2012

buat thread sendiri yaa pupuuut,, Jangan Lupa cantumkan fesbuk kamuu,, supaya aq bisa nge Add Hatimu mawarku untukmu
Ngacir