Forume Wong Tegal lan Sekitare
nyoba dingin - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Latihan Posting (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=76)
+--- Thread: nyoba dingin (/showthread.php?tid=10148)

Pages: 1 2


RE: nyoba dingin - ayiep_wawan - 23-01-2012

panduan http://tegalcyber.org/info-cekelan-nggo-piyik-tcc-bag-1-t-2693.html
karo http://tegalcyber.org/info-cekelan-nggo-piyik-tcc-bag-2-t-2700.html

Nyengir


RE: nyoba dingin - dudusapasapa - 23-01-2012

ohh. ana panduan ne ya. yawis mgko bljaran maning. suwun ya um wawan. :Es teh: go um wawan Ngikik maning


RE: nyoba dingin - dudusapasapa - 23-01-2012

lah,, dning es teh e ora dadi. gwe mng len. Es Teh