Forume Wong Tegal lan Sekitare
pada kuliah nang kampus apik2 - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Sekitar Tegal (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Info dan Konsultasi Kampus (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=220)
+--- Thread: pada kuliah nang kampus apik2 (/showthread.php?tid=10303)



pada kuliah nang kampus apik2 - teguhsucianto - 02-02-2012

yen prospek bsi jare nt pbe


RE: pada kuliah nang kampus apik2 - mendoan_anget - 02-02-2012

Ngukuri batuk

thread ap tieh iye???

salah kamar...


RE: pada kuliah nang kampus apik2 - anggiti - 02-02-2012

ow, bsi ndi ndisit. ngger jakarta tah mungkin. tegal wis ana ya? Ngikik maning


RE: pada kuliah nang kampus apik2 - Elank - 02-02-2012

kualitas menungsa ora bisa diukur lewat almamatere


RE: pada kuliah nang kampus apik2 - ghantexs01 - 02-02-2012

judule be ora jelas takone mbuh apa,, Nyengir

aq ya pan njawabe keder, Nyengir



RE: pada kuliah nang kampus apik2 - teguhsucianto - 06-02-2012

(02-02-2012, 03:37 PM)mendoan_anget Wrote: Ngukuri batuk

thread ap tieh iye???

salah kamar...

(02-02-2012, 04:36 PM)anggiti Wrote: ow, bsi ndi ndisit. ngger jakarta tah mungkin. tegal wis ana ya? Ngikik maning

(02-02-2012, 05:56 PM)Elank Wrote: kualitas menungsa ora bisa diukur lewat almamatere

(02-02-2012, 06:18 PM)ghantexs01 Wrote: judule be ora jelas takone mbuh apa,, Nyengir

aq ya pan njawabe keder, Nyengir
suwun Nggo sekabehane ae wis



RE: pada kuliah nang kampus apik2 - devicaholic - 06-02-2012

Xixi suwun nggo thread e wis. Es Teh



RE: pada kuliah nang kampus apik2 - ibnu19 - 06-02-2012

suwun nggo sing wes komeng Nyengir