Forume Wong Tegal lan Sekitare
test konsentrasi - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: test konsentrasi (/showthread.php?tid=10379)

Pages: 1 2


test konsentrasi - ayiep_wawan - 08-02-2012

nemu ng sebelah... tha jajal golet drg ana tp adong jebule wis ana ya kari di close Nyengir

PERATURAN
1. JAWAB SPONTAN , aja kesuwen mikir
2. baca siji siji sing urut
3. Konsentrasi



yuh sing pertama.

1. kertas HVS warnane apa ?
2. awan warnane apa ?
3. tissu warnane apa ?
4. sapi nginunge apa ?


sing keloro.

1. rambut warnane apa?
2. tulisan kye warnane apa ??
3. aspal warnane apa ???
4. kelelawar turune kapan?


maning

1. cendol warnane apa?
2. godong kelapa warnane apa?
3. warna umum godong ?
4. macan mangane apa?

piben sodara sodara konsentrasine sampeyan? Nyengir


RE: test konsentrasi - faiss_cute - 08-02-2012

bisane jawabane susu yh? mungkin karna sapi susu..qeqeqe



RE: test konsentrasi - laksonoadi - 08-02-2012

nyong neng lapak sebelah bener
neng kene bisa salah kabeh...

qeqeqe




RE: test konsentrasi - ayiep_wawan - 08-02-2012

@ pais_curute = Soale mesti kebayange warna putih, dinung, sapi dadi kelingane susu Weee


RE: test konsentrasi - Bodin_godog - 08-02-2012

rada ora konsen, sirahe lagi nyut-nyutan Weee


RE: test konsentrasi - Trojan Horse - 08-02-2012

Karna Terpancing dengan jawaban di atasnya
........................ Puyeng nemen ..............


RE: test konsentrasi - kaiross zone - 08-02-2012

Horeee,, aku sing salah cuman pertanyaan sing sapi tok..
sing berikute lebih konsentrasi.. Nyengir


RE: test konsentrasi - faiss_cute - 08-02-2012

nyong tah salah kabeh um Sembur


RE: test konsentrasi - iwan kawell - 09-02-2012

idih bisane enyong salah kabeh sih ya....ngosek
apamaning sing " kelelawar turune jam pira " nyong ora bisa njawab

Josss nais share


RE: test konsentrasi - animcuwiru - 09-02-2012

njawab pertanyaan kiye tembe tangi turu sing bener cuma 1 tok sing macann Guling-Guling