Forume Wong Tegal lan Sekitare
test konsentrasi - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: test konsentrasi (/showthread.php?tid=10379)

Pages: 1 2


RE: test konsentrasi - iqbal - 09-02-2012

pada um anim ...
tangi turu ya sing bner mung macan Guling-Guling


RE: test konsentrasi - ayiep_wawan - 09-02-2012

Enyong dwek pertama kali salah sg pertama Nyengir


RE: test konsentrasi - ayiep_wawan - 09-02-2012

di ngerek nembe mbengi wis kanclep Mendem


RE: test konsentrasi - teguhsucianto - 09-02-2012

HAHhaaHAHah sEep ,, walo aku njawabe salah kabeh hahahahahaha Nyengir sing penting bisa Xixi kro Ngikik maning


RE: test konsentrasi - Hasbie - 09-02-2012

maca soal kwe, kemutan wingi lagi hipnoterapi wouow
dadine ya wis paham Ngacir


RE: test konsentrasi - dhesy_didoonk - 09-02-2012

aku sing bener pertanyaan sing keloro tok. huwaaa kurang konsentrasiDuka cita




RE: test konsentrasi - faiss_cute - 09-02-2012

(09-02-2012, 08:53 PM)dhesy_didoonk Wrote: aku sing bener pertanyaan sing keloro tok. huwaaa kurang konsentrasiDuka cita

km kan ga suka konsen donk, sukanya trasi, wkwkwampunnnnnn


RE: test konsentrasi - ayiep_wawan - 10-02-2012

@um teguh : salah kabeh tah ngeri oh qeqeqe
@hasbie : lg hipnoterapi njawabe bener kabeh?
@didonk : mulane aja kakehen mangan brutu Nyengir
@Fais : hiz aja gasak2n ng kene kepret


RE: test konsentrasi - auzhee - 20-02-2012

JAwabane enyong:
1. Sapi nginung Susu ibune (pedhet)
2. Kelelawar turune bengi, sekitar menjelang subuh
3. Macan mangane suket (ora percaya? tiliki bae, kucing mangan suket apa ora?)
Mendem