Forume Wong Tegal lan Sekitare
Slide Info + Tutorial - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: Slide Info + Tutorial (/showthread.php?tid=1041)

Pages: 1 2


Slide Info + Tutorial - akhdaafif - 23-03-2010

Assalamu'alaikum kang/yu

Dalam rangka luwih nggencarna promosi TCC maring saantero Tegal, Indonesia, karo dunia, nyong nggawe rong slide kyeh. Tujuane nggo mein ngerti penjelasan maring wong Tegal kabeh. Ora terbatas sing wis gabung ning forum. Soale memang tujuane dewek mein pemahaman karo informasi detail ben pada gelem daptar karo melu ndopok ning forum kiye.

File kiye wis tak doloh ning file sharing. Monggoh diinformasikna maring kanca-kancane njenengan kabeh, nggo media apa bae. Facebook bisa. Ning milis juga bisa. Pan ngetik nggo sms ya urapapa. Ben langsung pada download, diwaca, trus bisa disebarna seantero Tegal, Indonesia karo dunia. Tinggal copy-paste maring komputer apa liyane. Promosi TCC dadi luwih cepet.

1. TCC - Sekapur Sirih
Isine penjelasan singkat tentang TCC. Arane nggo kenalan maring wong anyar.
Power Point 2010: http://www.ziddu.com/download/9112589/TCC-SekapurSirihppt2010.zip.html
Power Point 2007: http://www.ziddu.com/download/9112588/TCC-SekapurSirihppt2007.zip.html
Power Point 2003: http://www.ziddu.com/download/9112587/TCC-SekapurSirihppt2003.zip.html
PDF: http://www.ziddu.com/download/9112583/TCC-SekapurSirih.zip.html

2. TCC - Manual Forum
Isine tentang cara-cara nggo menggunakan TCC. Sing fungsi2-fungsi dasar ndisit sebagai member.
Power Point 2010: http://www.ziddu.com/download/9112590/TCC-ManualForumppt2010.zip.html
Power Point 2007: http://www.ziddu.com/download/9112586/TCC-ManualForumppt2007.zip.html
Power Point 2003: http://www.ziddu.com/download/9112584/TCC-ManualForumppt2003.zip.html
PDF: http://www.ziddu.com/download/9112585/TCC-ManualForum.zip.html

Salam Medang karo Klepon !!! Ngikik maning

Jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing mbangun Tegal??


RE: Slide Info + Tutorial - banoth - 23-03-2010

Es Teh
kayong rengosan um apip,
berez ah ora salah TCC dwe sampeyan Klepon


RE: Slide Info + Tutorial - laksonoadi - 23-03-2010

mantab min,,,,,

suwun.. gawe sing thread sisan min...
eben ura sah donlod2an...


RE: Slide Info + Tutorial - akhdaafif - 23-03-2010

nyong ngincer sing durung teka mene kang. jaba pan gawe petunjuke ning kene, sumonggoh liyane kyeh. bagi2 amal Nyengir


RE: Slide Info + Tutorial - Jaka Tarub - 23-03-2010

kaya kiye kyeh sing ditunggu :cool:
sing liyane ayo berkreasi Medang


RE: Slide Info + Tutorial - masindra - 24-03-2010

Ora pan muji2 lah... Mengko berubah maring wujud asline.. Ngikik

Masing2 pengurus kudu nduwe instink apa sing kudu dilakokna..
Lan kanthi ikhlas tanpa batas...

Es Teh


RE: Slide Info + Tutorial - Poci - 24-03-2010

mangstab um timine ah....
tapi angger wis urusan download mendownload modeme nyong ora sanggup...Mewek


RE: Slide Info + Tutorial - anyamuk - 24-03-2010

edaaaaaaaannn slide akeh nemen keh. mantep um min-ap Josss
semoga membere tcc tambah akeh nemen. Amin


RE: Slide Info + Tutorial - akhdaafif - 24-03-2010

alhamdulillah...

yuh tambah sregep maning ngurus TCC...


RE: Slide Info + Tutorial - akhdaafif - 17-05-2010

nyong melu ngerek maning dopokan kiye. mumpung akeh sing nembe gabung, dadine bisa mbaca tutorial singkat TCC girang