Forume Wong Tegal lan Sekitare
Tulung . . .!! - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Tulung . . .!! (/showthread.php?tid=10438)

Pages: 1 2 3


RE: Tulung . . .!! - ayiep_wawan - 11-02-2012

kwe ora bisa conect apa ora kedetect sih? skrinsut lhen om Nyengir


RE: Tulung . . .!! - yugo berit - 11-02-2012

ora bisa ndetect sma sekali om,,, nang partisine ya ora kedetect...
lampu indikator juga ora nyala... :(


RE: Tulung . . .!! - isma sofa - 11-02-2012

berit : njaluk warahi om ayiep bae rit.... smpe bisa.... donk urung bs aja mandek... yen bs parani omahe om ayiep .... Guling-Guling

koen tak Palu2nan koen yip yen ora ngajari.... nyong sujud keh mrng mastah programer... Ngikik maning


RE: Tulung . . .!! - lukman owh - 11-02-2012

[quote='yugo berit' pid='135625' dateline='1328934650']

ayiep : udah om,, pi tetep ga bisa conect...


setingan propile bener man?


RE: Tulung . . .!! - yugo berit - 11-02-2012

enak'e tah ketemu keh... ben jelas....
tak mein Klepon weez....
karo Medang kan enak,,


RE: Tulung . . .!! - ayiep_wawan - 11-02-2012

kae jajal mrg ketua TCC, om cuph3 atau mrg markas TCC karo kang diego alias kang isma sing biasa mana Josss

soale aku ng jakarta Ngikik maning


RE: Tulung . . .!! - Trojan Horse - 11-02-2012

(11-02-2012, 12:47 PM)yugo berit Wrote: ora bisa ndetect sma sekali om,,, nang partisine ya ora kedetect...
lampu indikator juga ora nyala... :(

yen bs mein Scrinsute jon,, Lampu indikator ra nyaLa??? Mungkin modeme bermasalah ndeaan,,
Coba Skrinsut om eben katon penyakite! Dokter


RE: Tulung . . .!! - animcuwiru - 11-02-2012

aku tau nganggo blue link mbuh kenapa ora bisa nggo kartu three


RE: Tulung . . .!! - Cah Slee Rock - 11-02-2012

ndean komponen elektronike kena


RE: Tulung . . .!! - isma sofa - 11-02-2012

animcuwiru : bener kweh.... asale modem'e jakwir ku kuwe bs connect barang mlebu kartu 3 dadi ora kewaca.... neng device manager jg ora detect... Mikir

NT ana niat pan mrng Markas TCC ora??mengko tak gawa modem'e ouw mbokan ktmu solusine daning koen jhon... Es Teh