Forume Wong Tegal lan Sekitare
Tulung . . .!! - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: Tulung . . .!! (/showthread.php?tid=10438)

Pages: 1 2 3


RE: Tulung . . .!! - yugo berit - 12-02-2012

mohon solusi....
discreen shot ya prcuma... coz ora kedetect sma sekali...
kecuali ora conect tak screen shot isa... ampunnnnnn



RE: Tulung . . .!! - animcuwiru - 12-02-2012

sedurunge kasus kiye modem.e jalan ora um?

coba modem.e aja dipasang
trus uninstall software modem,e
trus pc.ne bersihi nggo ccleaner ya kena registry.ne jg bersihi (golet ng filehippo.com ana oh) sawise kuwe colokna modem nginstall driver kaya biasane

oh iya pan takon lampu modem.e njennengan murub belih? (nek ora murub blas mbokan konektor usb sing sikil VCC (tegangan + utawan GND (ground) tugel apa ora konek) wis monggo Es Teh


RE: Tulung . . .!! - yugo berit - 12-02-2012

kayane emang komponen nang njerone kaya wez lemah um...
soale wingi tak bongkar tak tes lampune kiyep2... sing bisa ndandani komponen modem spa yah.... ampunnnnnn