Forume Wong Tegal lan Sekitare
kenalan - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: kenalan (/showthread.php?tid=10495)

Pages: 1 2


kenalan - novi_pengook - 15-02-2012

.arane akku yulia noviana biasa diundang novi,aku skola nang sma 2 TEGAL ,mbiyen sekola nang smp 1 TEGAL,sd mintaragen 3TEGAL ..
hobine akku nembang2 ora jelas,ngrungokna lagu,fban,turu,skola..
alamat fbne akku nopi.panci[at]gmail.com,twitter @nopipengok..
umahe akku nang jalan poso tegal,RT15 RW 07 ,hahahahha..



RE: kenalan - ayiep_wawan - 16-02-2012

sugeng rawuh selamat datang mba novi, share ilmune ya Nyengir
betewe sg pengok apane mba? Ngikik maning


RE: kenalan - novi_pengook - 16-02-2012

(16-02-2012, 12:04 AM)ayiep_wawan Wrote: sugeng rawuh selamat datang mba novi, share ilmune ya Nyengir
betewe sg pengok apane mba? Ngikik maning

apanee hayoo??hahaha


RE: kenalan - leo_quers - 16-02-2012

SUGENG RAWUH
Es Teh



RE: kenalan - faiss_cute - 16-02-2012

Welcome nang TCC

[Image: welcomekz.png]
Welcome nang TCC
[Image: logo_baru.gif]

Aja sungkan sungkan mbagi ilmune yaEs Teh
Aja isin nang kene, dong isin nko laka kancane
monggo keliling ndeleng ndeleng forume
Nyengir sugeng rawuh Nyengir

sugeng rawuh

[Image: vcg70ddu.gif]



RE: kenalan - kaiross zone - 16-02-2012

[Image: welcome.gif]

ning TCC ya



Aja Dibuka !! Nyengir



[Image: GarisSinar.gif]





aja klalen mampir mene, sing durung [Image: klik+disini.gif]


[Image: GarisSinar.gif]

[Image: acmilan.gif] [Image: acmilan.gif] [Image: acmilan.gif]


[Image: kembang-api.gif]







RE: kenalan - Bodin_godog - 16-02-2012

sugeng rawuh mba
taroke faiss kiyut yak? Ngikik
salam kenal Nyengir


RE: kenalan - animcuwiru - 16-02-2012

selamat pagi
selamat datang di TCC Es Teh


RE: kenalan - isma sofa - 16-02-2012

selamat pagi...... selamat datang di forum TCC,,,, semoga betah lan bs bermanfaat... bareng2 berbagi ilmune.... donk ana kanca wadon sing jomblo juga aja segan2 dikon mlebu mene sxan di promosikna ya?Ngikik maning

Udud


RE: kenalan - faiss_cute - 16-02-2012

om bodin, geh konn Rambo

mba isma punya niat terselubung ah, kayong medeni Ngikik maning