Forume Wong Tegal lan Sekitare
java script - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Teknologi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Forum: Web (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=61)
+---- Forum: HTML, CSS, JavaScript, VBScript (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=87)
+---- Thread: java script (/showthread.php?tid=10514)

Pages: 1 2


java script - bennz covalent - 17-02-2012

Assalamualaikum.wr.wb para master tegal cyber Nyengir aku wong anyar tor bodoh arep melu njaluk tulung . . . . . . . Tulungi ya para master.

Www://d1gdo.com/admin/

Tulung di jelas na ya para master Nyengir


RE: java script - teguhsucianto - 17-02-2012

kue Apa wa .. .. . . . .. . . . . Nyengir


RE: java script - bennz covalent - 17-02-2012

Embuh um. . .aku ora ngerti. Aku wong bodoh. . . .mangkane butuh penjelasan um Nyengir


RE: java script - Dian Anggraeni - 17-02-2012

pertanyaane ora jelas mas..


RE: java script - bennz covalent - 19-02-2012

Uwis coba di klik pa urung mbak :(


RE: java script - laksonoadi - 19-02-2012

kiye pang ngerjani pa pimen kiyeh
Mikir


RE: java script - isma sofa - 19-02-2012

wes ora heran karo link-link ky kuwe.... donk pan takon kuwe mksde apa mending dibuka dewek bae trs di sreenshot oh aja ngongkon wong liya sing kon mbuka?
gawe thread sing bermanfaat jhon... arip


RE: java script - ayiep_wawan - 19-02-2012

Jebet kye ya? Patak Sendal


RE: java script - bennz covalent - 19-02-2012

Kuwe gawene pimen yak. . .enyong pemake hp um.ora bs kaya kue.sekren sut be ora ngarti . . . .pengen takon.cra gawene pimen yak. . . . .


RE: java script - laksonoadi - 19-02-2012

owh takon??
tak jawab kaya kiye bae,,

njenengan Online seka PC
bar kuwe nonaktifna javascripte..
bar kuwe deleng skrip website-e
ngko katon
jikut sing perlu2 bae...

ngko di save neng website e ente..
-rampung


monggoh dijajal..
wis tak jawab kuweh..