Forume Wong Tegal lan Sekitare
buka usaha - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Curhat (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Thread: buka usaha (/showthread.php?tid=10524)

Pages: 1 2 3 4


RE: buka usaha - laksonoadi - 18-02-2012

kayong angger maca motivasi ora pas
inspirasi daning ari cerita malah negative kaya kuwe..

ora cocok neng kamar kiye..

sori tak pindah curhat baen..
kayonge pas neng kono


RE: buka usaha - rakwid - 18-02-2012

Kuwe arane taktik apa licik yak?



RE: buka usaha - Man Sukrad - 18-02-2012

TSe mentah
Ora kaya kuwe neng golet pelanggan kangelan owh mad!
Urip kuwe kudu cerdas (baca:licik) secuil.
Menungsa tambah cerdas (baca:licik) duit tambah akeh.
Mulane aja gelem dimanfaatna daning wong2 cerdas (baca:licik) kaya kuwe. Kuwe tah mbuh sapa wonge nyong ora urusan.


RE: buka usaha - mahar_6743 - 18-02-2012

saya doakan dadi dopokan panas ya..


ceritane very inspiring.


RE: buka usaha - Poci - 18-02-2012

pembicara apa hiss...Mikir nyong wingi sing dadi pembicarane ooohhh... Ngguyu


RE: buka usaha - warteg - 18-02-2012

ana apa kiye?
wis sisan dibuka breg ning kene!
kapan wong tegal bisa maju angger kaya kiye?

angger prinsipe nyong dewek,angger saling menguntungkan,kenapa tidak?
pada paham simbiosis mutualisme owh ya!!!



aja digembok disit mas/mba.
sisan di clearna bae ning kene.
nggo sing gawe dopokan,ana motif apa ente gawe dopokan kaya kiye.


RE: buka usaha - ady - 18-02-2012

arip ada apa ini..?
kok kayong HOT yah..?
Mikir
kiye TS'e daning laka yah..? Ngacir
aq durung ngerti kamsude TS ngpost kiye.. Ngukuri batuk


RE: buka usaha - mahar_6743 - 18-02-2012

freedom of speech ya?

bebas ngomong apa saja.

............

laka sing laka sing kan?




RE: buka usaha - hiemet - 18-02-2012

(18-02-2012, 03:12 AM)Okky_hatake Wrote: pesan dari cerita ini adalah jika ingin sukses kunci nya adalah gunakanlah topeng kebaikan untuk menutupi dan memanfaatkan Ngikik maning selamat mencoba dan sukses


wah wah,,
aku kayong kurang setuju...
sengertine aku,, pengin usaha lancar n berkah, mulailah dengan kebaikan...
bagaimana mau Lancar n sukses,, kaLo niat awalnya aja uda jeLek..

ngger posisine um Okky sebagai customer alias "anggota yg lugu dan alim" kepriben kue?? apa ora ngrasa gemremet ato rugii??

Nyengir PISSNyengirPISSNyengirNyengirPISS


RE: buka usaha - tahuaci - 18-02-2012

adakah pesan tersembunyi dari tulisan ini???
soale inti tulisane malah nyontohna sing ora apik???
apa ana konspirasi neng kene??? Ngguyu