Forume Wong Tegal lan Sekitare
Arep Kenalan Kiye - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Perkenalan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Arep Kenalan Kiye (/showthread.php?tid=10620)

Pages: 1 2


Arep Kenalan Kiye - narendratamtam - 27-02-2012

Assalamualaikum Mas2 lan mbak2, karo admine

Kesuen ora isa balik Tegal, akhire gabung ah nang TCC, nah saiki aku pan kenalan disit yak Nyengir (olih ya Sutimin? hehe)

Arane : Wisnu Narendratama
Lair : Nang Tegal, sing nulungi mbiyen dr. Cholid Wahyudi Nyengir
JK : Lanang Tulen
Umur : 18 arep dadi 19 ngko Juli
Asale: Pekauman
Saiki Nang : Grogol, Jakarta Barat
Skolahe : Fak. Kedokteran Univ. Trisakti Jakarta
Alasan gabung : Karena jarang balik omah, kangen umah min ngosek
Hobi : dolanan Musik

semono disit wis, kiye yen pan niliki :
Facebooke Nyong
Twittere Nyong
Youtube Nyong
Kaskuse Nyong

Wassalamualaikum Kabehe


note : min, sane perkenalane aku ilang yah nang "perkenalan" arip


RE: Arep Kenalan Kiye - isma sofa - 27-02-2012

selama datang Wisnu Narendratama... salaman

waaach.... TCC anggotane ana dokter juga... aja bosen2 ya neng forume TCC.. Josss


RE: Arep Kenalan Kiye - narendratamtam - 27-02-2012

(27-02-2012, 10:07 AM)isma sofa Wrote: selama datang Wisnu Narendratama... salaman

waaach.... TCC anggotane ana dokter juga... aja bosen2 ya neng forume TCC.. Josss

Nggih, suwun nggih Isma sofa..

betah mesti, yen ana pocine ya luwih2 oh.. Nyengir hehehe

sanajan lagi balik nang Tegal kiye, trus nggawe TCC deh.. Es Teh




RE: Arep Kenalan Kiye - dhesy_didoonk - 27-02-2012

sugeng rawuh

semoga betah neng tcc. bagi" ilmune yaah um. narsis


RE: Arep Kenalan Kiye - ayiep_wawan - 27-02-2012

selamat datang om... Nyengir
nambah maning kanca ng jakarta kye sugeng rawuh


RE: Arep Kenalan Kiye - faiss_cute - 27-02-2012

selamat pagi
sugeng rawuh anaknyah bapa tri, kekekeke

semoga betah nang kene ya, Josss


RE: Arep Kenalan Kiye - narendratamtam - 27-02-2012

(27-02-2012, 11:27 AM)dhesy_didoonk Wrote: sugeng rawuh

semoga betah neng tcc. bagi" ilmune yaah um. narsis

nggih dhesy_didoonk, matur suwun nggih Nyengir


RE: Arep Kenalan Kiye - narendratamtam - 27-02-2012

(27-02-2012, 11:37 AM)ayiep_wawan Wrote: selamat datang om... Nyengir
nambah maning kanca ng jakarta kye sugeng rawuh

Nggih kang ayiep, suwun nggih PISS

nang jakarta akeh nemen wong tegale, malahan dadi ora sepi.. hehehe


RE: Arep Kenalan Kiye - narendratamtam - 27-02-2012

(27-02-2012, 12:05 PM)faiss_cute Wrote: selamat pagi
sugeng rawuh anaknyah bapa tri, kekekeke

semoga betah nang kene ya, Josss

nggih kang razdaq, suwun nggih.. jempol

betah kok, mbeke sedina wis ora mandeg... buakakakakak Nyengir


RE: Arep Kenalan Kiye - tahuaci - 28-02-2012

wouow ana pak dokter,,,....

sugeng rawuh Es Teh