Forume Wong Tegal lan Sekitare
Pengumuman Upgrade - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Pengumuman Upgrade (/showthread.php?tid=10649)



Pengumuman Upgrade - laksonoadi - 02-03-2012

salam..
forum tegalcyber.org nembe melakukan pemeliharaan,, dan telah melakukan upgrade mesin forum.. dan karena upgrade ini akan terjadi beberapa hal yang berbeda --merubah beberapa yang ada di tampilan forum sebelumnya--

jadi bagi users yang menemukan perubahan2 di forum,,, silahkan beri komentar di bawah..

tulung komentar dengan bahasa yang baik.. nek niatnya guyon aja neng kene.. salah tangkep, bisa tersinggung..

terima kasih




RE: Pengumuman Upgrade - Yu Darmi - 02-03-2012

So far, ane belum nemuin perbedaan via mobile


RE: Pengumuman Upgrade - ayiep_wawan - 02-03-2012

nembe nemu sing rada sejen ng portal mo, biasane adong dewek durung log in ana tulisan peringatan sing intine ngajak dewek gabung atau log in, tulisane mbyen rada gede.. saiki laka Nyengir
lapor browser chrome, mbokan ngaruh Ngikik maning


RE: Pengumuman Upgrade - Trojan Horse - 02-03-2012

Lapooor ndan! Laporna menurut nyong sih Ada perubahan, Tapi kaLem baeee! Kie tah Perubahan Apiiik! Yen wingi2 lagi kas kena Maintenis kan yen misaLe Login esih diundang "Hoi Tamu manjing" Kadang Login ping 3 tmbe bisa manjiiing! Tapi Saiki Tah kayane Wis Waraaas! Login Ping 1 wis bisa Manjing! Brarti Bereees! Josss Untuk perubahan2 yang Lain2 Masih DaLam PenyeLidikan! ganti! Laporna


RE: Pengumuman Upgrade - faiss_cute - 02-03-2012

Siap Grak ndan, hehehe
dongvia mobile emang laka perbedaane, mw nyong wis nyoba, tp dong via lepitong atawa kompi pas pertama login ora pindah halaman, langsung nang halaman kuwe, dadi orausah repot nunggu loding disit, laka kendalaa maning, biasane wis login esih ana tulisan manjing/ndaptar

semoga TCC tambah maju terus, Josss wis sing nyong


RE: Pengumuman Upgrade - Hasbie - 02-03-2012

kyehh.. kari durung ndaftar ora bisa maring software mo??
bisane kari aku log out , terus pan maring software , tpi laka yah? Mikir


nb : mbokan bahasane ora jelas, nyuwun pangapunten
ampunnnnnn


RE: Pengumuman Upgrade - wadukepor - 05-03-2012

rada ngelag pas go maring TCC, tapi enteng molak malik forum yen wis login.