Forume Wong Tegal lan Sekitare
Awas! Polisi Tidur - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Lawakan (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Awas! Polisi Tidur (/showthread.php?tid=10665)



Awas! Polisi Tidur - Elank - 04-03-2012

[Image: POLISI+TIDUR.jpeg]

[Image: pol.jpg]

pimen yah dong dalan polisi tidure akeh nemen kaya kuwe Ngguyu sedep nemen nean, Nyengir tapi apik maning dong polisi tidur sing model kaya kiye:




Kalem bae pak polisi, just for fun Nyengir


RE: Awas! Polisi Tidur - dhesy_didoonk - 04-03-2012

koplak. Guling-Guling

kui polisi sing keloro turu ap mati ?? haahahaa. kaya korban bencana.. Guling-Guling


RE: Awas! Polisi Tidur - Trojan Horse - 04-03-2012

His! Kue pimeeeen?? Daning PoLisine Pada nggLetak kaya Kuee qeqeqe


RE: Awas! Polisi Tidur - animcuwiru - 04-03-2012

adong dilewati kaya numpak prau nean yah njot2 terus Guling-Guling


RE: Awas! Polisi Tidur - wadukepor - 05-03-2012

polisi sing loyal karo berdedikasi hiz.
ora "ngandekna", ning cukup ngurangi kecelakaan hehe

wkkwk, malah guyon Guling-Guling



RE: Awas! Polisi Tidur - wagiman - 05-03-2012

anggotane nyong pada turu yakk...Nyengir