Forume Wong Tegal lan Sekitare
promosi maning - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: promosi maning (/showthread.php?tid=1299)

Pages: 1 2


promosi maning - ibnu19 - 10-04-2010

sedulur sing lg pada nang tegal sapa bae??

pan ana acara go ngesuk, sori rada mendadak, ide ne jg metu bengi kiye pas nyong smsan karo ketua TCC ne

dina : minggu, 11 april 2010
jam : 13.00 WIB
tempat : gedung DPRD Kota Tegal (pesene ketua TCC)
acara : diskusi/bincang-bincang ringan

dresscode : kaos TCC sing sing warna ireng (angger urung duwe ya bebas)


kiye mengko niate pan dipoto sisan, karo nenteng/nyekeli radar tegal terbitan sabtu 9 april 2010

trus pan dilebokna nang metro rahat radar tegal, ben TCC semakin dikenal,khususe nang warga tegal

arane promosine kudu gencar, sitik-sitik mbuapa sing penting sering muncul/diekspos

maturnuwun

JosssJosssJosss


RE: promosi maning - anyamuk - 10-04-2010

waduuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh asline wingi bengi pan balik, cuman mung karena laka kanca sing nang tegal akhire ora balik. lah ya, ora melu maning Nangis


RE: promosi maning - masindra - 10-04-2010

Wah.. syiiiip.. Melu nyyemangati wes..
Ditunggu potone.. Beres kiye kang ibnu...
Yen perlu digawa kabeh wong sapasar esuk.. Ngikik


RE: promosi maning - hitamputih - 10-04-2010

:(( haduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu laaah ndandak yaa, pengeeeeeeeeeeen meeeeeeeeelllllluuuuuuuuuu :((


RE: promosi maning - akhdaafif - 10-04-2010

sing ora bisa melu, dongane bae. kyeh ide murni saka kang ibnu. beres kang....

muga2 server cepet mari... aamiin...


RE: promosi maning - anyamuk - 10-04-2010

amin ya robbal alamin.. nyong tah ndongakna terus um mendah gelis sehat, melas nemen maring tim sing nanganine.. Amin


RE: promosi maning - adebian - 10-04-2010

olih usul beleh kang???

mung saran tok, monggoh ning apik ya suwun, ora apik ya ora papa,,, Nyengir
bs bleh kang dong kwe acara ne minggu esuk bae jm 7-8, alasane;
1. akeh wong sing lg pd weeken ning kono, otomatis bs dadi ajang promosi jg kn?
2. dewek butikna lgsg maring warga tegal sing ning kono kon mlebu TCC lgsg.
3. ning bs ana member anyar sing lgsg dftr dt4, trz dipoto dgn mksd kyeh mlebu TCC gmpg ora ribet,buktik na jg dewek duwe member ning tegal ning dunia asli ora mung ning dunia maya tok
4. ning bs sing dijaki cah2 enom ndisit sing wes rada paha teknologi,nembe sing liyane nysul.

mgkn kwe saran sing terlintas, maap kye ak ora bs teka,esih nang jogja,ak berdoa bae ben acara ngesuk sukses ya,, Amin


RE: promosi maning - JedoL - 10-04-2010

wah kayonge apik idene kang ade,,tapi kan kue rame nemen,,pimen pan narik uwonge lho...
kudu ana strategi khusus,lagian juga jare kan pan bincang2 rapat oya??


RE: promosi maning - laksonoadi - 10-04-2010

waduk yanu neng jogja ngesuk,,,

yawes sukses yak...


RE: promosi maning - akhdaafif - 11-04-2010

kuwe waktune nyesuaikna sing ana ning tegal, kang ade. dicoba wis ngesuk maring mana. ngko tak jak um ibnu

suwun sarane