Forume Wong Tegal lan Sekitare
Sing pengin dadi donatur TCC monggo... - Versi Cetak

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forum-1.html)
+--- Forum: Pengumuman (http://tegalcyber.org/forum-2.html)
+--- Thread: Sing pengin dadi donatur TCC monggo... (/thread-1320.html)

1 2 3


Sing pengin dadi donatur TCC monggo... - Barrezta - 11-04-2010

monggo bisa maring rekeninge bendahara,,

rekening Mandiri
no rek 1360007691832
a. n. Annisa Ayu Yunita
aja klalen sms AYuni dong sawise transfer neng 085842079393

terus yen misale ana sing berminat pan dadi donatur nggo TCC dipersilahkan.. rincian singkat tentang donatur:

Kutip:- nyumbang per wulan Rp. 10.000 dibayar per 3 bulan (Rp. 30.000)
- donatur olih fasilitas luwih dibanding member biasa, donk pengin luwih jelas bisa PM nyonk mbuh takon MinAp (ketua TCC)

kiye penjelasan fasilitas sing bisa dinggo Donatur TCC:

Kutip:myBenihime Wrote:

1. bisa edit/delete postingan e dewek [yen kiye di approve brarti user biasa ora bsa edit postingan] --> Ora sida

2. maks reputation member biasa per ngirim 2 point yen donatur bsa sampe 5 point ato lebih n dengan max ngirim per hari member biasa 3 donatur bsa 5 ato lebih
Kutip:tambahan skang cylok:
user biasa: 2 dgn maks dlm 1 hari adl 1x
donatur: 5 dgn maks dlm 1 hari adl 3x

3. message quota ne di gedeni yen member biasa mung 20, donatur bsa 50 ato lebih

4. Bisa ngirim warning maring useer liane dimana member biasa ora bsa

5. Bisa ndeleng Invisable member biasa --> revisi skang cylok

6. Bisa ngerate Thread

7. aq pengin user donatur sing bsa gawe Signatur, member biasa ora diwenei hak nggo nyertakan signatur tp aq durung nemu neng bag. ndi sing bsa ngatur kiye

8. bisa nggawe polling


NB:
- fasilitas liyane nggo donatur bisa ana maning-->nyusul
- mohon partisipasine nggo kemajuan TCC
- sing esih pengin takon bisa posting neng kene (aja OOT)
- nggo sutimin, bisa diedit/tambahi angger ana sing kurang len
- DILARANG NGRUNTAH (NGE-JUNK) NENG TRIT KIYE!


matursuwun.

TCC Team.


RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - Barrezta - 19-04-2010

Sing pernah ditakokna tentang dopokan kiye:

kuncen_server Tulis:ana rekening BCA ora bar?
jawabane: sementara urung ana, ngko ngenteni update info sekan um warteg (bendahara TCC).

vinita_chandani Tulis:kuwe nggo perngurus kanan apa kiri?
jawabane: nggo kabeh pengurus wajib, member biasa sukarela

anyamuk Tulis:ader transfer 10 ewu bisa um?
jawabane: angger non BCA bisa, minimal 10ewu, bisa bae transfer nggo pirang wulan sekalian.

wongdemangaran Tulis:um barrez, nomere sampeyan endi?
jawabane: 081575456244, kae neng trit ya wis ana um.

budiofortuner Tulis:donator transfere maring sapa um?
jawabane: maring nyonk ndisit sementara, kae neng nduwur wis ana, donk ana perubahan ya ngko bakal diganti.

poci Tulis:pimen angger dibayar maring kordinator masing2 wilayah?
nah koordinator kuwe mau sing nransfer maring pusat utawa wong sing nyekel duit....pime kuwe?

jawabane: luwih angel kayane, soale kiye eben dadi layanan satu atap, dadi ora kangelan. koordinator wilayah juga tempate adoh2, apa gelem kon muter njaluki siji2 apa ente2 marani nggawa duit? dadi mending langsung bae maring pusat kecuali, beskem per wilayah wis ana manajemen sing rapi lan jelas.

hitamputih Tulis:enake donatur apa?
jawabane: waca ndisit trite ya tong.

auzhee Tulis:lah misale aku ora nduwe rekening pan mbayare piben um?
jawabane: sing urung nduwe rekening bisa nyumbang maring beskem masing2.. silakan hubungi/pm hangsipe beskem, mabes Tegal: ibnu19/denbaguz.

pinkpong Tulis:aku pengen ouh um .. emange piranan c ?
jawabane: minimal 10 ewu nok, tp angger esih sekola ya mending duite ditabung bae yak.. suwun angger pan nyumbang, tp luwih apik ditabung bae wis, mbokan mengko ana perlu.

fisuharoh Tulis:Lha ngko duite nggo apa bae kang??
jawabane: duite nggo kegiatane TCC kang fisuharoh. ana promosi gawe poster, gawe stiker, sponsor kegiatan, workshop, maintenance dsb.

Silakan angger esih ana sing pengin takon tapi sing urung ana neng kene monggo, donk wis ana bakal dibusek. Weee


RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - Barrezta - 19-04-2010

DAFTAR SING WIS TRANSFER WULANAN via BNI:

Kode:
1. wongdemangaran                   Rp.  60.000 (6 wulan)
2. akhdaafif                        Rp.  50.000 (5 wulan)
3. Barrezta                         Rp.  40.000 (4 wulan)
4. Jaka Tarub                       Rp.  50.000 (5 wulan)
5. denbaguz                         Rp.  50.000 (5 wulan)
6. masindra                         Rp. 100.000 (10 wulan)  
7. laksonoadi                       Rp. 100.000 (10 wulan)
8. anyamuk                          Rp.  50.000 (5 wulan)
9. chimee                           Rp.  50.000 (5 wulan)
10. jedol                           Rp.  10.000 (1 wulan)

DAFTAR DONATUR:
Kode:
1. OmSani                           Rp. 500.000
1. Sinichi                          Rp. 100.000

Monggo sing pan nambahi.... Amin


RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - warteg - 03-05-2010

DAFTAR SING WIS TRANSFER WULANAN via BCA:

Kode:
1.kuncen_server                       Rp. 100.000     (10bulan)
2.warteg                              Rp.  50.000   (5 bulan)



RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - warteg - 03-05-2010

1. wongdemangaran Rp. 60.000 (6 wulan)
2. akhdaafif Rp. 50.000 (5 wulan)
3. Barrezta Rp. 40.000 (4 wulan)
4. Jaka Tarub Rp. 50.000 (5 wulan)
5. OmSani Rp. 500.000
6. denbaguz Rp. 50.000 (5 wulan)
7. masindra Rp. 100.000 (10 wulan)
8. kuncen_server Rp. 100.00 (10bulan)
9. warteg Rp. 50.000 (5 bulan)
____________________________________________+
total Rp.1.000.000


RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - kang gudel - 28-08-2010

kapan enyong pan iuran tapi mbokan ara bs rutin tiap wulan ora papa kan?


RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - ibnu19 - 28-08-2010

ora papa kang gudel

sa-iklase Josss

sing penting ora terpaksa jg ora mrasa terbebani

monggo mawon


RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - Ayunii - 09-09-2010

mbokan ana sing pan donasi

lewat BRI simpedes,,
1368 01 000406 53 8
A.N. Annisa Ayu Yunita

lewat rekening Mandiri
no rek 136 000 769 183 2
a. n. Annisa Ayu Yunita


konfimasine sms maring 085842079393
format sms:
#DONASI TCC (spasi) nama_asli+UserID [spasi]BRI/Mandiri[spasi] no rekening [spasi] nominal transfer


-suwun-



RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - mahar_6743 - 10-09-2010

monggoh kang gudel.. nang kene ora papa kaya kue.. Es Teh


RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - Ayunii - 10-10-2010

semua kan sudah jelas ada di laporan keuangan TCC..
http://tegalcyber.org/laporan-keuangan-tcc-f-157.html
(11-04-2010, 10:29 PM)Barrezta Tulis: NB:
- sing esih pengin takon bisa posting neng kene (aja OOT)
- nggo sutimin, bisa diedit/tambahi angger ana sing kurang len
- DILARANG NGRUNTAH (NGE-JUNK) NENG TRIT KIYE!