Forume Wong Tegal lan Sekitare
iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang (/showthread.php?tid=1409)

Pages: 1 2 3 4


iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - ontachez - 15-04-2010

muga2 ora repost kang, pan sharing kye nyong lgi iseng2 ana iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang. aran resmi ora ngerti, ndean tah lagi dirembugna..

kye potone

saka samping (Click to View)
endas e kye (Click to View)
saka ngarep (Click to View)
jare iwak kiye urip nang kedalaman 4200 kaki, kira2 pirang kilo ya kuwe?? angger pan mancing aja klalen nggo senar gelasan ben ora gelis tugel..Es Teh


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - ibnu19 - 15-04-2010

digawe pecak kayane enak ora yah???
untune kena go bandul kunci kweh


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - masindra - 15-04-2010

Kuwe kapan nemune tong... Endi sumber artikele..
Trus saiki diapakna iwak kuwe.. apa ana sing digawe penelitian?
Maksude dicekel trus diopeni ning laborat mbuh apa..
Njalik inpone. ya..

Es Teh


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - denbaguz - 15-04-2010

mbuka warung bae nu....menune pecak hiu purba.... qeqeqe
tp lgka mirip2e yh karo hiu modern....


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - JedoL - 15-04-2010

hih,,,medeni iwake hih,,,
mengini Ngepruk
kaya ula siiihh....Nutupi Rai


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - ontachez - 15-04-2010

kiye kang inpormasi ne..

http://blog-apa-aja.blogspot.com/2010/03/ikan-hiu-prasejarah-yang-langka.html

tpi ora jelass.. Ngukuri batuk

nyong ya pada2 wedi.. kuwe dawa ne sepira juga ora ngerti, ngko aja2 mung stengah meter tog yaaa.. qeqeqe


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - White_guardian - 15-04-2010

aja2 kye hasil hubungan gelap antara welut karo leleqeqeqe


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Poci - 15-04-2010

dayike ngeper nemen kuwe...qeqeqe
kaya welut daning ya aku ngaranine?
mungkin baen spesies anyar?


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Pro_T_Lon - 15-04-2010

kyeh tah nyonk tau mangan ow.. nang warung bengkong laut.. Guling-Gulingngakak: kirani iwak welut... :ngakaka;


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - ontachez - 16-04-2010

kiye ta ganti bae ap ya judul dopokan e Lele+Welut=deleng dhewek qeqeqe