Forume Wong Tegal lan Sekitare
iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang (/showthread.php?tid=1409)

Pages: 1 2 3 4


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - laksonoadi - 16-04-2010

lele ne man_sukrad daning...
wkwkkwkwkw....

di pecak lumayan kuwe...
ukurane gede beleh yah???


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Poci - 16-04-2010

menurut nyong kuwe jenis sidat (belut listrik) sing urip nang kedalaman 1000m
angger dideleng skan bola matane sing katone buta...
soale iwak kedalaman 1000m kan ora weruh apa2...mung petengan tok...
pendapate nyong kuwe loh...


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - ibnu19 - 16-04-2010

sumber e endi poc
ben pada ngerti oh
ben ilmiah juga


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Jaka Tarub - 16-04-2010

kuwe salah satu bukti, bahwa rahasia alam esih akeh sing durung terbuka
lan ilmune manusia ana batase cool nemen


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Poci - 16-04-2010

kiye sing arane sidat sing esih nang permukaan kedalaman 100-200 meter.bisa dibudidaya
[Image: sidat-copy.gif]
[Image: fre.jpg]

angger sing nang kedalaman 1000 meter angel golet gambare..
tapi mbuh kuwe bener apa ora Ngikik


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - ontachez - 16-04-2010

oiaa mirip juga ya kang?? tpi yen dpangan listrik e wes ilang kn? ngko aaja2 malah gawe weteng kramm? Nutupi Rai


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Poci - 16-04-2010

Listrike kuwe bakalan ditokna misale merasa terancam...jare sih bisa mateni wong dewasa nganggo listrike...jare loh kuwe...
tapi ya pada kaya mekanika elektro (bahasane bener ora) kaya semacem generator lah.angger dimurubna murub,angger ora diurubna ya ora papa...


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - JedoL - 16-04-2010

mbokan ana sing tertarik keh,,,

sumber nggo belut listrik e...
Belut oh belut


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - ontachez - 17-04-2010

ngko angger ana inpormasi hiu kiye maning ta update wes kang.. mbokan belut pra sejarah ya pentol maning kuwe cool nemen


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - JedoL - 17-04-2010

iya wes,,,
mboka kuwe jebule hiu temenanan...
tapi hiu daning ora sangar...lah dadi ga seru deh hiu nya
Guling-Guling