Forume Wong Tegal lan Sekitare
iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang (/showthread.php?tid=1409)

Pages: 1 2 3 4


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - 04Nov - 17-04-2010

hiune kok pada karo welut,, hahahahha
tapi mantab wa.. sip pokoke
Hajar Hajar Hajar Hajar Hajar Hajar


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - JedoL - 18-04-2010

kuwe tah mambu2ne welut sing lagi munggah maring nduwur...
biasa o0o wong ndeleng kaya kuwe gumun,,trus langsung di poto...
bntuk raine kaya hiu,,dadi ndarani hiu jamn purba...


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - kunto - 18-04-2010

welut laut kayane kwe tah...
untune laka...apa emang iwak hiu jaman mbiyen kwe laka untune apa??
Guling-Guling


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - JedoL - 18-04-2010

iwak hiu jaman mbiyen ya urung ana untune donge,,,
laka sikat e sihh,,,Guling-Guling
pada grompol untune,,, qeqeqe


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - kunto - 18-04-2010

wakakaka urung ungsum sikat gigi apa ya dol??
sikatane esih nggo awu karo ijuk kelapa
Guling-Guling


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Ayunii - 18-04-2010

hiune daning ora kaya sing nang tipi2 yaaa... model kuna hiune kaya kuwe?? ndean kakehan mangan dadi lemu saiki yaaa....qeqeqe


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Poci - 18-04-2010

ya maklum sodara sodara....kuwe hiu stok lama....esih orisinil...Guling-Guling


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Ayunii - 18-04-2010

stok lama wiiiiiiiiiiiissss.... kuwe ndean urung ungsum iwak werna werna, dadine mangane cuil, ora lemu2.. Guling-Guling


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - JedoL - 18-04-2010

durung modif kuwe hiu ne.,..
dadi ne ya kaya kuwe tok bntuk e,,
tapi daning wes versi limosine ya?? qeqeqe


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - ontachez - 20-04-2010

waduh.. malah kiye malah pada meragukan ya?? tpi ya dudu nyong juga sih ya sing nemu.. dadi bingung kye hiu taun pira? Maksude apa?
sing dipikir yen ompong kaya kuwe mangan e apa ya?? loken gedang? qeqeqe