Forume Wong Tegal lan Sekitare
iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang (/showthread.php?tid=1409)

Pages: 1 2 3 4


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - Poci - 20-04-2010

mangane bubur ndeyan....
mbuh bubur blohok mbuh bubur cadil...


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - kunto - 20-04-2010

slah kang mangane gal dina mung bubur..
yen ora sega tapi dimamah disit qeqeqe


RE: iwak hiu pra sejarah ditemukna nang jepang - ontachez - 23-04-2010

golet maning, mbokan ana iwk sepat pra sejarah um Xixi