Forume Wong Tegal lan Sekitare
Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... (/showthread.php?tid=1417)

Pages: 1 2 3 4


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Poci - 16-04-2010

nyong tepate jam sing tertera nang waktu nyong posting kiye melaporkan dari tembalang,

mendung,tapi selama beberapa menit kuwe kaya ana cahaya (maceme bledek lampu blitz segala macem)
trus ana suara kaya motor mabur.nyong kurang yakin kuwe apa.tapi kesane kuwe kaya ana bledek,ya basa jermane Gemuruh lah.

sayange mendung sih....


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - wongdemangaran - 16-04-2010

ngko coba metu baen pas tanggal 21-22..jare puncak-e tanggal semono... mungkin luwih akeh meteor sing numpang liwat... mbokan bisa di foto, luwih keren maning kweh....


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - masindra - 16-04-2010

Hweh... iya.. mau mbengi kilat e apik nemen sung... bisa kaya ngileng pertunjukan cahaya... sayange urung nduwe DSLR Nangis
Warnane bisa apik nemen.. ana abange ana ungune.. trus kilat putih...
Subhanallah...

Mau mbengi padahal aku onlen sampe jam 1/2 2, tapi klalen pan ngileng njaba.. Nyengir


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - ibnu19 - 16-04-2010

wah...udan meteor e persise terjadi nang sebelah ndi??
mbokan clark kent lagi piknik owh....


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - ija_inad - 16-04-2010

hweee...

nyong mau mbeng wis siap siaga, jebule kuwe meteore malah ora katon..

akhire malah nonton Dunia Lain... Ngantuk


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - ontachez - 16-04-2010

nyong bingung bingung keh sebener e ana e sing apik tanggal pira n jam pira um? Maksude apa? Maksude apa? Maksude apa?


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - White_guardian - 16-04-2010

wingi bengi pen nyoba ndeleng ujan meteor eeh jebule ujan banyu RRrr


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - ija_inad - 16-04-2010

(16-04-2010, 12:09 PM)ontachez Wrote: nyong bingung bingung keh sebener e ana e sing apik tanggal pira n jam pira um? Maksude apa? Maksude apa? Maksude apa?

jare berita sih tanggal 21 puncake...
mungkin sisan nggo merayakan Hari Kartini...

Guling-Guling


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Pro_T_Lon - 16-04-2010

jarene penelitian, indonesia kangelan nggo ndeleng.. soale perek khatulistiwa... olihe jarang2.... tapi mbokan baen beruntung... DNyengirNyengirNyengir:


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Poci - 16-04-2010

ya wis yuh bareng2 nyurung indonesia...ya minimale digeser sitik lah ben bisa weruh meteor rain...kaya lagune F4 baen...