Forume Wong Tegal lan Sekitare
Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... (/showthread.php?tid=1417)

Pages: 1 2 3 4


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - ontachez - 17-04-2010

nyong pgn ndonga semoga TCC bisa mjd Forum paling joss nang Dunia.. amin.. merkabak


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - kunto - 18-04-2010

tanggal 15 wingi laka udan meteor ka om..ora sida apa ora katon ya dasare neng semarang??


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Pro_T_Lon - 18-04-2010

keh kang udan meteor e... tak kutip seka ngarep umah.. Ngikik
http://www.youtube.com/watch?v=S-TYo1LgHr4&feature=player_embedded


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - masindra - 18-04-2010

Medeni sung, pime ya jaba tiba nang bumi mesih gedhe..
Hiii... Kuwe bisa olih gambare kayong beres nemen...
Nyong asline pengin ngileng dang bengi, tapi dang wis jam 12 an sidane ngantuk ora sida metu..
Jare um demang tah sampe tanggal 26 ci..


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - ontachez - 20-04-2010

kye keris pusaka apa ya um? Maksude apa?

maklum wong indonesia, apa2 hubungane kro sing mistis2..PISS


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Rageh - 20-04-2010

ana vidio liane maning ora?

esih penasaran kyeh....PISS


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Ayunii - 20-04-2010

ih waaaaaaaw,,, temenan kuweee kang???? ngeri akh.... >_<"


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - ibnu19 - 20-04-2010

bisane clark kent mung mampir nang amerika tok yah??
njajal maring tegal, ndea udan meteore jg nang tegal


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Poci - 21-04-2010

kuwe um meteor ora mampir maring tegal?
wis tak siapna tahu aci karo esteh ka...


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - anyamuk - 21-04-2010

iyaa? nyong dong bengi lawange wis digembok kabeh sih dadine ngko dong glotakan metu dikirani maling Rambo
pimen carane mendah bisa ndeleng tp ora metu omah yak Ngukuri batuk