Forume Wong Tegal lan Sekitare
Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... (/showthread.php?tid=1417)

Pages: 1 2 3 4


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - Poci - 21-04-2010

pasang kamera nang gendeng baen....sa orane nglongok nang jendela kan katon.misale langite madan padang stitik brati um meteor wis anjog....Ngikik


RE: Udan METEOR, mbokan ana sing pan ndeleng... - karina shinta - 21-04-2010

waaaa .
aku pas kuwe ngenteni nganti jam 2 jebule metune jam 3 .
ngoseksendal::