Forume Wong Tegal lan Sekitare
tuyul kecekel.. - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: tuyul kecekel.. (/showthread.php?tid=1427)

Pages: 1 2 3 4 5


tuyul kecekel.. - laksonoadi - 16-04-2010

kyeh monggoh mbokan ana sing pan ndeleng tuyul...

http://www.youtube.com/watch?v=fuxFpU0_GCw&feature=player_embedded#at=71

percaya ura percaya...

sumber
http://copas-blog.blogspot.com/2010/03/video-penangkapan-5-tuyul-di-cirebon.html


RE: tuyul kecekel.. - tkid - 16-04-2010

dong nang arab bisa di gawa maring pengadilan kuwe um.
dituntut gara2 dicurigai nyolong duit..
wong jin sing ngganggu tok be digawa maring pengadilan ka..
Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling


RE: tuyul kecekel.. - JedoL - 16-04-2010

wuduh,,pimen kuwe??
tapi jare ngger tuyul e di hajar ngko sing duwe melu betem kang,,bsane ora di hajar bae??
ngko konangan sing duwe sapa o0o


RE: tuyul kecekel.. - Poci - 16-04-2010

ya aja o dol....ngko darmono betem pimen oh?
ngko malah tambah medeni...qeqeqe
ampun um nono....Amin


RE: tuyul kecekel.. - banoth - 16-04-2010

Tuyul sing ora katon be kecel ya,tapi koruptor ora bisa Es Teh
um kae sing nangkep tuyul,kolektor tuyul dudu ?


RE: tuyul kecekel.. - ibnu19 - 16-04-2010

liyane tuyul bisa ditangkep ora yah??pocong, kuntilanak, genderuwo....


RE: tuyul kecekel.. - Poci - 16-04-2010

angger setan2 kuwe ditangkep,ngko film horor ora payu oh.... Ngikik


RE: tuyul kecekel.. - banoth - 16-04-2010

Dengare acara dunia lain saiki laka setane,jebule wedi di ciduk daning um dukun . . .


RE: tuyul kecekel.. - JedoL - 16-04-2010

iya setan e wedi kabeh kuwehh,,
tapi kadang ana sing pengin eksis loh,,,


RE: tuyul kecekel.. - budiofortuner - 16-04-2010

tuyul sakti tah ora doyan duite wong
doyane cinta sejati dari seorang kharim...
nice info um nono... :)