Forume Wong Tegal lan Sekitare
tuyul kecekel.. - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: tuyul kecekel.. (/showthread.php?tid=1427)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: tuyul kecekel.. - White_guardian - 17-04-2010

nembe weruh izh um jebule tuyul kaya kuwe Es Teh Klepon


RE: tuyul kecekel.. - Pro_T_Lon - 17-04-2010

hmm.. moga baen bener...

ader setan bisa di lebokna maring botol.. tapi nyonk tau weruh ghostbuster kyai nangkep setan nganggo botol ding..Ngikik

kue kang poci mangkane aja keluyuran sembarangan, ngko dicekel kayak kue.. Ngikik piss


RE: tuyul kecekel.. - Poci - 17-04-2010

iz...kadiran bar ucul skan botol cencang cenceng ah...hantu utawa jin kan ora duwe fisik,mangkane bisa mlebu botol...lah ente pimen rasane wis bebas ndral?


RE: tuyul kecekel.. - Pro_T_Lon - 17-04-2010

dih... ganing takone enyonk....?? nyonk tah mein saran.. ben kang poci ora ketangkep kue.. lagi akeh2 razia.. kang.. Guling-Guling:ngakaK:


RE: tuyul kecekel.. - laksonoadi - 17-04-2010

hahahaha....
pan tuyul pan apa...
sing penting aja nganggu enyong...
nyong cuma sudarmo...
dudu apa2...
qeqeqe


RE: tuyul kecekel.. - anyamuk - 17-04-2010

hiiiii orawani ndeleng, wedi mbokan ora isa turu Nutupi Rai
sing dong didantem sing nduwe melu betem kuwe dudu babi ngepet um?
*tau ndeleng nang tpip Ngikik maning


RE: tuyul kecekel.. - Poci - 17-04-2010

angger soal ngepet,bener...dadi tukang ngepete kuwe ngedol sebagian jiwane maring setan...
ana sing nganggo babi,ana sing nganggo kalong..
pernah kejadian ana sing ngepet nganggo kalong
kalonge ditangkep trus sayape di semplekna,
esuke tanggane ana sing mati dalam kondisi tangane buntung


RE: tuyul kecekel.. - banoth - 17-04-2010

Um poci kayong ahli per-ngepetan keh PISS
bisane wadahe botol ya,ora poci baen Guling-Guling endah kaya pilem aladin qeqeqe


RE: tuyul kecekel.. - Poci - 17-04-2010

angger mediane poci,nyong ora bisa ol tcc oh...Guling-Guling


RE: tuyul kecekel.. - banoth - 17-04-2010

Guling-Guling kesambet ya um
tapi saben bangsa beda beda medium sing go wadah setan ya,
indonesia : botol
jepang : payung
cina : gentong