Forume Wong Tegal lan Sekitare
tuyul kecekel.. - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: tuyul kecekel.. (/showthread.php?tid=1427)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: tuyul kecekel.. - JedoL - 17-04-2010

wkakwaokwoa,,,, qeqeqe
ana2 bae wadah2 e yah....
tapi ngger nang payung apa ya ora ucul??


RE: tuyul kecekel.. - banoth - 18-04-2010

Ucul apa orane tah ora paham um,soale nyong dudu ahline
sing parah maning,nang pilem cina setane diwadai pispot kweh :ngising:


RE: tuyul kecekel.. - kunto - 18-04-2010

neg diwadahi pispot tah kebangetan kwe kang...qeqeqe

melasna nemen ya kwe nek vampir..ambune ra karu karuan


RE: tuyul kecekel.. - Poci - 18-04-2010

dalah kloset baen pimen sih?luwih ngampleng belih?setan2 dadi tobat...laka protol-protol maning sing berkeliaran...Guling-Guling


RE: tuyul kecekel.. - masindra - 18-04-2010

Bengi kiye ning aku lagi ana issue tuyul nyolongi duit..
Jarene ana 3 warga sing ilang duite..
Nyong tah kalem2 baen.. Ora nduwe duit sih ya.. Ngguyu
Malah pan tak jaki TCC nan kyeh dang bengi kiye nyumul..... Ngikik


RE: tuyul kecekel.. - JedoL - 18-04-2010

Guling-Guling
emang menangani tuyul kuwe carane ya ora usah duwe duit,,,
kan dadi laka sing dicolong..


RE: tuyul kecekel.. - banoth - 18-04-2010

Brati tuyul paling ora seneng karo wong kere yah Guling-Guling
ning duit palsu tuyule doyan ora ya?


RE: tuyul kecekel.. - JedoL - 18-04-2010

ndean tah doyan...
soale kan bntuke pada,,
tuyul kan ora pinter,,,


RE: tuyul kecekel.. - Poci - 18-04-2010

daripada pada ribut gawe argumen tentang tuyul? mending takon maring protol baen pimen?


RE: tuyul kecekel.. - JedoL - 18-04-2010

pimen keh jendral e??
tuyul kuwe pimen nangani ne??? qeqeqe