Forume Wong Tegal lan Sekitare
tuyul kecekel.. - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: tuyul kecekel.. (/showthread.php?tid=1427)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: tuyul kecekel.. - kunto - 18-04-2010

jendral tuyul apa??
wah luwar biasa kweh ngantek bisa 5 tuyul kecekel..
ilmune duwur


RE: tuyul kecekel.. - anyamuk - 18-04-2010

whuahahahaha nyong dina kiye ngakak2 bae iz maca komen2 nanag tcc Guling-Guling

um protol spesialis pertuyulan? qeqeqe


RE: tuyul kecekel.. - banoth - 18-04-2010

Um protol aja aja bapake tuyul tuyul Guling-Guling
donge ning wis di kumpulna kosi akeh ,nggawe lomba cepet cepetan nyolong duit ya qeqeqe


RE: tuyul kecekel.. - JedoL - 18-04-2010

tuyul e nggo lomba,,,sing menang cepet2an ngmpulna duit ngko olih duit e... Guling-Guling
(ader ana tuyul doyan duit) qeqeqe


RE: tuyul kecekel.. - ibnu19 - 18-04-2010

mumpung lg pad ribut tuyul
nyong pan melu takon keh
tuyul sing kumisen ana ora yah???


RE: tuyul kecekel.. - masindra - 18-04-2010

Ana um.. malah potone sempet ketangkep lagi dines...



RE: tuyul kecekel.. - banoth - 18-04-2010

Kwe tuyul cabul ya Guling-Guling raine bisa katon lagi napsu nemen ah qeqeqe


RE: tuyul kecekel.. - ibnu19 - 18-04-2010

sepertinya aku mengenal tuyul itu deh,benar-benar tidak asing,


RE: tuyul kecekel.. - laksonoadi - 18-04-2010

his lapake nyong nggo guyonan...
nggo gasak2an...

aja ambil kesmpatan dalam kesempitan kyeh....!!!
Palu2nan siji ngko...


RE: tuyul kecekel.. - masindra - 18-04-2010

Wekekeke... eben tambah dawa mo..
Oiya, sing didelengna ning rekaman kuwe ora jelas sung. Ana gambar sing luwih jelas beleh. Yen bisa poto. Kaya apa sih bentuke.. Jaba ngrungokna rekamane sih jare kaya janin. Sih bisa nyeler duit pimen carane? Asli mau mbengi jare tanggane aku jare lagi ana tuyul, tak enteni nganti esuk ora cumul.. Ngikik