Forume Wong Tegal lan Sekitare
tuyul kecekel.. - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Werna-Werna (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=160)
+--- Forum: Sing Unik (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=108)
+--- Thread: tuyul kecekel.. (/showthread.php?tid=1427)

Pages: 1 2 3 4 5


RE: tuyul kecekel.. - JedoL - 18-04-2010

weh...kwe yak...delat2 aku maning...
Palu2nan bae wes kang nono..


RE: tuyul kecekel.. - Pro_T_Lon - 18-04-2010

jendral tuyul wez...

dudu om.. captaine tuyull

tuyule wingi tak kon mlebu botole.. ben seneng dukune mlebu tipi owh..

tuyule tak mein jalur owh om.. ben ora metu jalur.. takonn kang poci geh, sing wingi bareng2 briefing. mangkane tak wanti2 aja nganti kecekel kang poci.. Ngikik


RE: tuyul kecekel.. - banoth - 18-04-2010

Brati um poci asline buronan Guling-Guling
denyul 69 trus berburu buronan Rambo


RE: tuyul kecekel.. - JedoL - 18-04-2010

(18-04-2010, 09:04 PM)Pro_T_Lon Wrote: jendral tuyul wez...

dudu om.. captaine tuyull

tuyule wingi tak kon mlebu botole.. ben seneng dukune mlebu tipi owh..

tuyule tak mein jalur owh om.. ben ora metu jalur.. takonn kang poci geh, sing wingi bareng2 briefing. mangkane tak wanti2 aja nganti kecekel kang poci.. Ngikik

wah...kayong ana bener e keh jare jendral e..
poci mesti ana hubungan e nang kene yah?? Guling-Guling


RE: tuyul kecekel.. - laksonoadi - 18-04-2010

mbene diomongi...!!!!
aja gasak2an neng kene...!!!!
Balang Sendal


RE: tuyul kecekel.. - Okky_hatake - 16-10-2010

wkekekeke. . kiye pan gasak2an pa pan bhas tuyul ? ? tuyul dan mbakyul wes kcekel urung ? ? Ngikik maning


RE: tuyul kecekel.. - tong_enk - 16-10-2010

tuyul ndue perasaan apa ora yah????


RE: tuyul kecekel.. - auzhee - 16-10-2010

jebule ana tuyul ana apa ning kene?
nembe nyadar ana dopokan tuyul Palu2nan