Forume Wong Tegal lan Sekitare
rencana poster - dummy - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: rencana poster - dummy (/showthread.php?tid=1458)

Pages: 1 2 3


rencana poster - dummy - sekhudin - 18-04-2010

kiye tak gawe dummy poster
isine bagian promosi
edisi revisi tagline



RE: rencana poster - dummy - kuncen_server - 18-04-2010

mantap surantap,,,jos margojoss,,,,Josss
__________________________________


RE: rencana poster - dummy - ibnu19 - 18-04-2010

rencana poster e wis apik
mengko isine segera menyusul
angger ana sing nduwe ide ya monggo
tulis bae


RE: rencana poster - dummy - laksonoadi - 18-04-2010

kang sekhudin,,,
saiki wis balik maning maring ora picek teknologi...

dudu kudu melek teknologi...
betewe manteb men kiyeh...
sung yakin
Josss


RE: rencana poster - dummy - denbaguz - 18-04-2010

iya um mantab surantab....yakher.... Es Teh
iya um gawe sing ora picek teknologi


RE: rencana poster - dummy - masindra - 18-04-2010

Bangga nduwe um sekhu ning kene..
Es Teh


RE: rencana poster - dummy - Poci - 18-04-2010

wes...manteb ah kang sekhudin...deadline kamis,nembe pirang jam wis di posting hasile ah....klepon menanti keh...


RE: rencana poster - dummy - Jaka Tarub - 18-04-2010

top markotob Es Teh
ngerek bendera TCC maning yuh cool nemen


RE: rencana poster - dummy - kunto - 18-04-2010

wuih jos mar go jooos...di tunggu hadirnya posternya kang....


RE: rencana poster - dummy - anyamuk - 18-04-2010

wihhhhhhhhhhhhhh ide poster e joss nemen sung hihi, bulu matane lentik yah kuwe poster e Ngikik maning