Forume Wong Tegal lan Sekitare
belajar java - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Teknologi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Forum: Desktop Programming (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=69)
+---- Forum: Java (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=72)
+---- Thread: belajar java (/showthread.php?tid=186)

Pages: 1 2 3


belajar java - laksonoadi - 25-01-2010

nggo sing pan sinau java,,
ana komunitas JENI sing ngadaknA pembelajaran ONLINE dst..

bisa di buka neng link si mau..

angger modul2 / tutorial java basic saka JENI bisa buka disini

nyong ya lagi sinau maning,, gara2 yarig takon java bae,,
isin ari ora bisa njwab..
wkwkkwkwk...


RE: belajar java - cylok - 26-01-2010

mbokan pan ngajari, jebule ngai link tok Ngikik

aku biasane ning kene: http://www.java2s.com/


RE: belajar java - laksonoadi - 27-01-2010

(26-01-2010, 10:22 PM)cylok Wrote: mbokan pan ngajari, jebule ngai link tok Ngikik

aku biasane ning kene: http://www.java2s.com/

aku ya lg sinau om...
mending sinau bareng baen owh....
:cool::cool:


RE: belajar java - myBenihime - 27-01-2010

xixixi cilok tah ws melalui tahap pembelajran owhh malah pan nggawe parser e java. iya belih lok ?? Medang


RE: belajar java - dwiagung - 13-04-2010

makasih om link-link sing wis ana nang nduwur. aku nembe pan sianu java kyeh.


RE: belajar java - Pro_T_Lon - 13-04-2010

wez manteb sung..... java euy... kue software nggo gawe apa ya... nyonk tah bingun..... om cylok bagi2 owh... mbokan nyonk bisa maring provider GSM kayang om cylok owh.... Ngikik


RE: belajar java - an_inSpesial - 16-04-2010

wong jawa sinau java Nyengir
priben sih donge?

ana link maning go sinau java.
javapassion.com
tapi saiki kudu mbayar. mbiyen tah gratisan.
penjelasane enak nemen, gampang dipahami, terstruktur, ana sertifikate maning.


RE: belajar java - cylok - 17-04-2010

wis diinstal disit j2sdkne, instal editore [netbeans, eclipse, dll] Ngikik
bar kue praktek owh..dong mumet takon mene qeqeqe


RE: belajar java - 04Nov - 17-04-2010

ayo um aku diajari,.. aku ya ana kuliah piranti bergerak je..
java emang mantab jaya


RE: belajar java - ija_inad - 17-04-2010

aku iseng2 ndonlod pdf'e..
tak baca-baca karo tak pahami..
jebule angel ya, mudeng be ora... Ngukuri batuk