Forume Wong Tegal lan Sekitare
[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Printable Version

+- Forume Wong Tegal lan Sekitare (http://tegalcyber.org)
+-- Forum: Info Umum (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Aktivitas (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=60)
+---- Forum: Promosi (http://tegalcyber.org/forumdisplay.php?fid=65)
+---- Thread: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC (/showthread.php?tid=197)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


[Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - myBenihime - 27-01-2010

kie aq tah mung miwiti bae owhh .. soale kan bocah2 yen durung ana sing miwiti durung pada ngeh ... monggo di redisgn maning yakk Nyengir

File2 design sekan aq : http://www.mediafire.com/?yhmfimtfyg4
Yen pan pesen ng kene http://forum.tegalcyber.web.id/showthread.php?tid=94 page One yahh Medang

Hasil karya myBenihime


Hasil Karya masdudu
sing liane aja kesuwen ahh ...

Hasil Karya jablud


Hasil Karya jablud 2 (forum dopok TCC)
sing liane aja kesuwen ahh ...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - masindra - 27-01-2010

Mrawani ah.....

sING nOMER 3 oYE,.,,

Tapi angger warnane luwih wani kayong manteb...

Hehe.. sory, gambare ora jelas.. soalen nganggo Excel Cad.. Nyengir


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 27-01-2010

manteb kuweh...
sing nomer loro tapi dipoles maning aja polosan putih om...


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - akhdaafif - 27-01-2010

nomer 3!!!


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - myBenihime - 28-01-2010

Guling-Guling

daning kur aq tok ... aq kn mung sebagai pemancing owhh Guling-Guling ... mungkin sing ngisor post e aq mein design liane Ngikik Medang


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 28-01-2010

(28-01-2010, 08:45 AM)myBenihime Wrote: Guling-Guling

daning kur aq tok ... aq kn mung sebagai pemancing owhh Guling-Guling ... mungkin sing ngisor post e aq mein design liane Ngikik Medang

ngko om,,
tak njajal gawe wes...
:senyum::senyum:


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - OmSani - 28-01-2010

nomer 3 mantab jon....sundul go nomer 3


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - Barrezta - 28-01-2010

wow wis ana sing mawiti akhire kyeh wekekekkek juragane malah!

oya mein file2 logone oh...njukute neng ndi


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - laksonoadi - 28-01-2010

(28-01-2010, 01:51 PM)Barrezta Wrote: wow wis ana sing mawiti akhire kyeh wekekekkek juragane malah!

oya mein file2 logone oh...njukute neng ndi

http://forum.tegalcyber.web.id/showthread.php?tid=45&page=2

sedot di situ om...Medang


RE: [Sayembara] nggawe Design Kaos TCC - jablud - 28-01-2010

lah kiye wis mulai panaz keh.. designe aku ngko bud budan baelah.. biasaoh.. xix xi.. wis terusna manteb jon!! Nyengir